Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Μαίρη Δημ. Καπαρέλη: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.


Εκφράζω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου  για την τιμητική πρωτιά που μου χάρισαν οι Νεοδημοκράτες , στην  ανάδειξη μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών κατά τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών . ....
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποδεικνύει ευρεία αποδοχή της βάσης της Ν.Δ  στο πρόσωπό μου, της στάσης ζωής που ακολουθώ και τις αξίες που υπηρετώ.
      Εντός μίας  προσχεδιασμένης προσπάθειας δημιουργίας πολωτικής ατμόσφαιρας από  τη γνωστή παλαιοκομματική νοοτροπία που συνεχίζουν να ασπάζονται δυστυχώς κάποια στελέχη , δεν στάθηκε όμως αρκετή  να ανατρέψουν τη σαρωτική αλλαγή προσώπων , ιδεών και  πολιτικού ήθους που θα επικρατήσει πλέον στη Φωκίδα.
Το αποτέλεσμα και η εκλογή προσώπων αποτελεί ηχηρή απάντηση στην παλαιοκομματική νοοτροπία που ήδη ταξινομείται  ως αρχειακό πολιτικό υλικό.

       Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου  στον νεότερο εκλεγμένο Πρόεδρο ΝΟΔΕ Δημήτρη Τζήμα , για το πολιτικό επίπεδο που επέδειξε κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα και την  καρτερικότητά του στις απαράδεκτες προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε από συγκεκριμένο λόμπι.  Απάντηση στους πολιτικούς λασπολόγους ενός πεθαμένου κομματικού σωλήνα που έταζε για την επιβίωσή του ακόμη και διορισμούς,  αποτελεί η επιστροφή της λάσπης στον αποστολέα της.

      Η Φωκίδα γυρίζει επιτέλους σελίδα με Πρόεδρο ΝΟΔΕ  τον Δημήτρη Τζήμα, ως συντονιστή. Ευελπιστούμε στην αναγέννηση του  πολιτικού ενδιαφέροντος , στην ενεργοποίηση των κομματικών οργάνων και την προώθηση των συμφερόντων του Νομού μας , μέσα από την αξιοσύνη και τις πολιτικές αρετές του Δημήτρη.

Σας Ευχαριστώ και πάλι όλους , για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

                                Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή δουλειά.
Μαίρη Δημ. Καπαρέλη
Κοινωνιολόγος/Πολ. Επιστήμων
Μέλος μητρώου πολιτικών στελεχών Ν.Δ


1 σχόλιο: