Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Με τον διεθνούς φήμης Τουμπίστα Σάκη Μυρώνη και κορυφαίους σολίστ, 6-8 Ιουλίου 2018 το Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού.

Με τον κορυφαίο τουμπίστα, διεθνούς φήμης σολίστ, Σάκη Μυρώνη και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κορυφαίου τρομπετίστα, Παναγιώτη Μπαλαμού θα διεξαχθεί 6-8 Ιουλίου 2018, στο Αγρόκτημα "Αμφίκαια" το 3ο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού.  ....

Ο Σάκης Μυρώνης γεννήθηκε   στην   Κέρκυρα   το   1972.  Πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στη Φιλαρμονική Εταιρεία ¨Μάντζαρος¨ από τον Χ. Ρούτση. Συνέχισε τις σπουδές του στην Τούμπα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με καθηγητή τον Νίκο Ζερβόπουλο, απ΄ όπου και αποφοίτησε με βαθμό ¨Άριστα Παμψηφεί¨. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη ¨Ηochschule Für Music Und Theater Hannover¨ με καθηγητή τον  prof. J. Bjorn–Larsen και βαθμό ¨Sehr gut¨.
Έχει παρακολουθήσει master classes στη Τούμπα αλλά και στη μουσική δωματίου με τους: D. Wick, J. Marcellus, R. Bobo, M. Ericcson, H. Jan Renes, B. Van Dijk, J. Bylund, F. Mills και Α.Fozzi.
Έχει υπάρξει μέλος της ορχήστρας Δ. Βόλου, της Α.Σ.Ο.Ν και των κουιντέτων χάλκινων πνευστών ¨ΟΡΦΕΑΣ¨ και ¨ΠΙΝΔΑΡΟΣ¨.
Κατά περιόδους έχει συνεργαστεί με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ., την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και την ένωση ¨Ελλήνων Μουσουργών¨. Είναι μόνιμος συνεργάτης της Ορχήστρας των Χρωμάτων και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου πανεπιστημίου.
Είναι μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων και του κουιντέτου χάλκινών πνευστών ¨MELOS BRASS¨.
Διδάσκει στο Ελληνικό Ωδείο και στο Ωδείο Κερκύρας.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη οι διεθνούς φήμης, Έλληνες Σολίστ και Καθηγητές, Σπύρος Φαρρούγγιας στο Τρομπόνι, Χρήατος Καλούδης στο Κόρνο, Γιάννης Καραγιαννίδης στο Κλαρίνο, Διονύσης Αγαλιανός στην Τρομπέτα, Θοδωρής Μαυρομμάτης στο Φλάουτο, ενώ στην συνοδεία θα είναι η πιανίστα Χρύσα Γρένδα.
Επίσημος Προσκεκλημένος του Φεστιβάλ, είναι ο "Θρύλος" των Πνευστών, Αντώνης Γεροχριστοδούλου, που υπήρξε πρώτος τρομπονίστας στην Συμφωνική Ορχήστρα Beethoven της Βόννης. Προσκεκλημένες επίσης είναι οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες, "Καποδίστριας" Κέρκυρας, Δημοτική Δερβενίου και Δημοτική Ξυλοκάστρου, ενώ στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνονταισυναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις.


Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στον  υπέροχο εξωτερικό χώρο του Αγροκτήματος, με θέα τον Παρνασσό και ελεύθερη είσοδο για το κοινό της περιοχής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου