Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ερωτήματα που έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Λαμιέων κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. 23 05 2018



Α. Ζητάμε να πληροφορηθούμε για το πώς και με ποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σχεδιάζετε να υλοποιήσετε τα έργα για την μεταφορά του Ειδικού Σχολείου των ΑΜεΑ, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου....
να λειτουργήσει στις νέες εγκαταστάσεις του από τον Σεπτέμβρη.
Β. Ζητάμε να μας εξηγηθεί πώς αυτοκίνητα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου χειρίζονται πρόσωπα που δεν ανήκουν στην υπηρεσία καθαριότητας.
Ποιος ανέθεσε, και με ποια αρμοδιότητα, σε πρόεδρο κοινότητας να οδηγεί αυτοκίνητο του Δήμου.
Πότε θα πραγματοποιήσετε τις προσλήψεις, που έχουν εγκριθεί για την καθαριότητα.
Γ. Με δεδομένες τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει σε προηγούμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πότε και με ποιόν τρόπο θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τη λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Δ. Ποια είναι η ενημέρωση του Δήμου για προβλήματα που υπάρχουν στην στέγαση των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Τι προβλέψεις υπάρχουν με τις νέες εγγραφές για το σχολικό έτος 2018 - 2019.
Ε. Ζητάμε άμεση ενημέρωση για τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου που απασχολούνται σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου και τελειώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα η σύμβαση τους. Πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες που καλύπτουν, που φυσικά δεν είναι πρόσκαιρες, αλλά μόνιμες και σταθερές.
Τι γίνεται με το Πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ του Δήμου. Σε κάθε περίπτωση ζητάμε να συνεχιστεί και να βελτιωθεί η λειτουργία των συγκεκριμένων Δομών.
Λέμε ΟΧΙ στις απολύσεις! Ζητάμε να μονιμοποιηθούν όσοι ήδη εργάζονται και να προσληφθούν κι άλλοι μόνιμοι, όπου χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου