Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ TOY ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Διαγόρα Πολυδρόσου στην Δημοτική βιβλιοθήκη της κοινότητας την Κυριακή 21/1/2018.....

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών Κα Ανδρεοπούλου Μαίρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Κάππος Στάθης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυδρόσου Κος Μουλαράς Αργύρης, ο πρώην Δήμαρχος Παρνασσού Κος Γεωργούσης Γιώργος, ο τοπικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου  Κος Αδαμάκος Θανάσης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Επταλόφου Κος Λιάπης Αλέκος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πολυδρόσου και Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Επταλόφου Κος Τούντας Στάθης, ο διευθυντής του δημοτικού σχολειού Πολυδρόσου Κος Ανάγνου Γιώργος ,ο πρώην Αντιδήμαρχος Παρνασσού Κος Κουτσομπός Θανάσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κα Παπαθανασίου Αλέκα, η Πρόεδρος του ΣΑΧΟΠ  Παρνασσού Κα Παπαδήμα Ρούλα, ο πρώτος Πρόεδρος του Διαγόρα Κος Κότσιας Γιώργος, ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Πολυδρόσου  Κος Παπαστάμος Νίκος, ο προπονητής  του συλλόγου μας Κος Καλλιμάνης Στάθης, ποδοσφαιριστές  της ομάδας μας καθώς και πλήθος συγχωριανών  μας.
Ο ιερέας του χωριού μας πάτερ Κωνσταντίνος Πλιάτσικας ο όποιος μας τίμησε με την κοπή της πίτας, μας ευχήθηκε καλή επιτυχία και εκπλήρωση όλων των στόχων της ομάδας.
Το φλουρί της πίτας κέρδισε η Αντιδήμαρχος Κα Ανδρεοπούλου Μαίρη η οποία παραλαμβάνοντας το δώρο της (ένα μπουφάν του Διαγόρα ) το δώρισε στον Διευθυντή του σχολείου και πρώην πρόεδρο του Διαγόρα Κο Ανάγνου Γιώργο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου