Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Η πρώτη δημόσια συγνώμη από το Mega στον κόσμο.



Η πρώτη δημόσια συγνώμη από το Mega στον κόσμο, για την στάση του κατά την περίοδο των Μνημονίων, αλλά και στο δημοψήφισμα! ” Κάναμε λάθος, ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο, υποσχόμαστε να αλλάξουμε εάν …” Στιγμιότυπα από το δελτίο.....
Την πρώτη δημόσια παραδοχή και συγνώμη προς την λαό, για την στάση (προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, απόκρυψη ειδήσεων, παρερμηνεία γεγονότων, αλλοίωση στοιχείων, καταπάτηση των κανόνων δεοντολογίας) που κράτησαν κατά τη διάρκεια των Μνημονίων αλλά και στην περίοδο του δημοψηφίσματος, εξέφρασαν τα στελέχη του Mega στο σημερινό έκτακτο δελτίο των εργαζομένων !

Και μάλιστα δύο φορές. Την πρώτη από τον Μιχάλη Ιγνατίου και ενώ είχε προηγηθεί η άστοχη και απαράδεκτη τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη, που εντελώς ξεδιάντροπα είπε ότι “αυτό που συνέβη στο Mega, δεν συνέβη με κυβέρνηση της ΝΔ …”, αποσιωπώντας ότι με κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και την ίδια μεγαλοστέλεχος του Mega είχε πέσει “μαύρο” στην ΕΡΤ για χάρη των μετόχων και του Mega… Και τη δεύτερη προς το τέλος του δελτίου, όταν η Ναταλί Κάκκαβα και στη συνέχεια ξανά ο Μιχάλης Ιγνατίου ζήτησαν ” ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο για την στάση που κράτησαν την περίοδο των Μνημονίων”! “Θυμώσαμε τον κόσμο και έχει δίκιο που μας γύρισε την πλάτη και είναι οργισμένος μαζί μας. Κάναμε λάθος … Υποσχόμαστε όμως ότι αυτή τη φορά θα αλλάξουμε! Αν μας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία … θα αλλάξουμε. Θα είμαστε διαφορετικοί. Το υποσχόμαστε …” είπε η Ναταλί Κάκκαβα για να επαναλάβει τα λόγια της αμέσως μετά και ο Μιχάλης Ιγνατίου.



Ένα σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό έκτακτο δελτίο του MEGA, όπως το ανέβασε σήμερα το altsantiri.gr:

Ένα σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό έκτακτο δελτίο του MEGA, όπως το ανέβασε σήμερα το altsantiri.gr:
Δείτε στιγμιότυπα από το δελτίο:


Πηγή: koutipandoras.gr

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη πρέπει να ζητήσουν εκείνοι που έχουν την ευθύνη της πολιτικής του καναλιού και όχι οι απλοί εργαζόμενοι.
    Αλλά μια χαρά είναι βολεμένοι αλλού, ασκώντας το ''λειτούργημα''κατά το πώς τους ορίζουν τα νέα αφεντικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αυτοί οι απλοί εργαζόμενοι , δεν ήταν λίγες οι φορές , που ήταν"βασιλικότεροι του Βασιλέως".Με τους Πρετεντε , Καψή,Τρέμενς,Σπυρακ και τους άλλους σφουγγοκωλάριους-φερέφωνα . Γενικότερα βέβαια η πλειονότητα αυτών των εργαζομένων έχουν γίνει αντιπαθείς με την αυθάδεια τους,με την αδιακρισία τους,με τα ψεύδη και την άκριτη διόγκωση επουσιωδών θεμάτων, αποσιωπώντας κρισιμότερα ,ενώ παραπλανούν και διαστρέφουν την αλήθεια. Δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουν την αμέριστη συμπάθεια μας .
    ΠΑΝΟΣ ΘΡΟΪΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή