Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Η προκλητικότητα σε όλο της το μεγαλείο

Σφαγή Νο   ……………………………..
Η προκλητικότητα σε όλο της το μεγαλείο
          Με αφορμή το χθεσινό ντέρμπυ στην Πολύδροσο μεταξύ Διαγόρα-Φωκικού θα θέλαμε ως  Δ.Σ παρόλο που δεν το συνηθίζουμε να προβούμε στις παρακάτω διαπιστώσεις-ανακοινώσεις.....

          1.Δυστυχώς για ακόμα μια φορά σε ντέρμπυ βιώσαμε την προκλητική στάση της διαιτησίας απέναντι μας μιας και ο λόγος ήταν απλός….
          Κάναμε το λάθος να παίξουμε αυτήν την φορά με τον “Πρωταθλητή του Νομού”.
          “Το ότι έπρεπε και αυτό το παιχνίδι να χαθεί , από πολλούς δεδομένο”.
          To  να ξαναχάσει ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την ομάδα μας μάλλον θα έπεφτε πολύ βαρύ στο στομάχι πολλών.
          Το να παλέψουμε όμως για την ιστορία μας , για τον κόσμο μας κ για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι , παίκτες , προπονητής , διοίκηση  δυστυχώς δεν πρέπει κανείς να μας το στερεί.
          2.Αποδοκιμάζουμε  την  προκλητικότατη στάση και συμπεριφορά της μεταγραφής βόμβας στο πρωτάθλημα βλέπε Νο10 ( δεν αξίζει καν αναφορά στο όνομα του )  που ήταν κ μια από τις αιτίες της προσωρινής διακοπής του αγώνα καθώς και η αίτια της αποβολής των δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
          3.Ελπίζουμε να μην έχει σβηστεί από τις “κάμερες ασφαλείας” της ομάδας του Φωκικού το κατά λάθος (φτύσιμο) του επίσης παικταρά Νο6 (δεν αξίζει  επίσης να αναφέρουμε το όνομα του ) .
          4.Διατησία - Ευαγγέλιο καρτών σε δύσκολα παιχνίδια-ορισμός καρτών κ πέναλτι.
          Το “ΛΑΘΟΣ” που έκανε ο διατητής να αποβάλλει παίκτη της αντίπαλης ομάδας ,ισοσκελίστηκε με καμιά δεκαριά κίτρινες κάρτες εναντίον μας , 2 κόκκινες και την αποβολή του προπονητή μας επειδή είχε το θράσος και ξεστόμισε στον επόπτη την θρασύτατη και υβριστική έκφραση …είναι οφσάιντ.
          Για τα ίδια “ΛΑΘΗ”  σε προηγούμενο ντέρμπυ δεχτήκαμε και εις διπλούν κιόλας την ιστορική τεχνική ποινή (μάλλον θα παίζαμε άλλο άθλημα).
          Επίσης σε κάποιους που δεν ξέρουν τους καινούργιους κανονισμούς  περί κόκκινης κάρτας στο πέναλτι καλό είναι να κάτσουν να τους διαβάσουν και να μην χτυπιούνται σαν τα ψάρια έξω από το νερό.
          Όσο αφορά τέλος τα δυο καταφανέστατα πέναλτι μας αρκεί η γκριμάτσα επιβεβαίωσης από  παίκτη  της αντίπαλης ομάδας.
          5.Τελος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας Κο Καλλιμάνη καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας μας παρόλο τις προκλητικότητες και να γνωρίζουν ότι τέτοιες συμπεριφορές  εναντίον μας ,μας πεισμώνουν και μας ενώνουν περισσότερο γιατί τουλάχιστον όταν χάνουμε δίκαια πάντα το αναγνωρίζουμε.

Υ.Γ. 1 Τους πανηγυρισμούς  την ειρωνεία σας αλλά και την λαχτάρα σας για επίτευξη περισσότερων τερμάτων απέναντι σε παίκτες που όταν σας ακουμπούσαν έπαιρναν κίτρινες κ κόκκινες κάρτες , ελπίζουμε να μην χρειαστεί να τα βρείτε μπροστά σας και κλείνοντας θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Πολυδρόσου να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο προκειμένου να επισκευάσει την φυσούνα του γηπέδου μας  ώστε ποτέ ξανά να μην χρειαστεί η παραλαβή παικτών της αντίπαλης ομάδας από την είσοδο των αποδυτηρίων.
Y.Γ.2 Αλήθεια , σε ένα τέτοιο παιχνίδι γιατί δεν υπήρχε ορισμός παρατηρητή όπως και σε άλλα ντέρμπυ?
Γιατί τόσα πολλά τηλεφωνήματα από την ΕΠΣ Φωκίδας και στο ημίχρονο αλλά και τέλος του αγώνα προς τον διαιτητή?
Γιατί ενώ προστατεύτηκε η διαιτητική τριάδα από όλο το Δ.Σ. του Διαγόρα γράφτηκε μακροσκελέστατο φύλλο αγώνος εναντίον μας?
Γιατί σε άλλα αντίστοιχα παιχνίδια που χτυπήθηκαν και διαιτητές δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνος?
Γιατί τόσο φόβος ?
Μην στενοχωριέστε άλλο κύριοι , “το πρωτάθλημα αυτήν την φορά δεν χάνεται”.
                                                                         

                                                          Το Δ/Σ του Α.Σ.Διαγόρα Πολυδρόσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου