Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ! Ο Ψαριανός ερωτεύθηκε όχι μία... αλλά δύο Βουλευτίνες ! (βίντεο)



Αν είχατε "αγωνία", για το αν ο Γρηγόρης Ψαριανός θα έβγαινε....
ραντεβού με κάποια βουλευτίνα, μπορείτε να… ηρεμήσετε γιατί η απάντηση είναι θετική.
Αυτό τουλάχιστον δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», σε σχετική ερώτηση:

«Εννοείται ότι θα έβγαινα. Μου αρέσουν δυο γυναίκες στη Βουλή, πάρα πολύ. Μια νεοδημοκράτισσα και μια συριζαία. Δεν θα σου πω ποιες είναι», 

απάντησε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού, διατηρώντας το… σασπένς για την ταυτότητα των εν λόγω δύο γυναικών της Βουλής.

ΔΕΙΤΕ  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΤΗΣ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

«Ο έρωτας είναι μια οφθαλμαπάτη. Είναι όπως περπατάς στην έρημο, βλέπεις μια όαση και μόλις φτάνεις εκεί, δεν υπάρχει τίποτα. Μερικές φορές ο έρωτας σου δίνει φτερά. Άλλες φορές είναι άγκυρα. Σε χώνει στη γη. Εγώ δεν θέλω να αισθάνομαι αλυσοδεμένος. Αλλά σέβομαι την ανάγκη του ανθρώπου να είναι με κάποιον άλλον ή να πιστέψει σε κάτι, έστω κι αν είναι οφθαλμαπάτη. Έστω κι αν είναι ένας ψεύτικος θεός, ένας ψεύτικος ηγέτης, ένα γελοίο υποκείμενο που εσένα για κάποιον λόγο σε γοητεύει. »
Έχεις σύντροφο ή κάποια σχέση;

«Κάπου υπάρχει η αγάπη μου, μα δεν ξέρω που… μα δεν ξέρω ποια…» λέει το τραγούδι.


Θα έβγαινες με βουλευτίνα;

«Εννοείται ότι θα έβγαινα. Μου αρέσουν δυο γυναίκες στη Βουλή, πάρα πολύ. Μια νεοδημοκράτισσα και μια συριζαία. Δεν θα σου πω ποιες είναι.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ- ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΥ   ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  ΚΑΒΑΔΙΑ (γνωστός  από το τραγούδι πετραδάκι-πετραδάκι που  το ερμήνευσε πρώτος  το  1972) .

" Την έπαθα από έρωτα "....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου