Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

OKTOBERFEST: Η…Ελληνική γιορτή της μπύρας πάει Παρνασσό


Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνδέσει το Oktoberfest, αυτή την σπουδαία γιορτή της μπύρας, με την Γερμανία… επειδή όμως έχουμε και στην Ελλάδα το δικαίωμα να το γιορτάσουμε,..... θα επισκεφτούμε το Elatos Resort & Health Club που ξεκινά δυναμικά τη χειμερινή σεζόν διοργανώνοντας και φέτος το δικό του Oktoberfest!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Elatos Resort & Health Club παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή της γερμανικής γιορτής μπίρας καλώντας όλους τους φίλους του σε μια μοναδική εμπειρία στην καρδιά του ελατοδάσους.
Εκλεκτές μπίρες από επιλεγμένες ελληνικές ζυθοποιίες θα πρωταγωνιστήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου μαζί με γεύσεις από την τοπική, και όχι μόνο, κουζίνα!
Ποικιλίες αλλαντικών και τυριών από Ελλάδα και Γερμανία, ζουμερά κρέατα  και λουκάνικα στο bbq, παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα και πολλά ακόμη ιδιαίτερα πιάτα θα συνοδεύσουν τη γιορτή που θα ξεκινήσει νωρίς το μεσημέρι και θα κορυφωθεί το βράδυ με ένα karaoke party με ζωντανή μουσική στο μπαρ του Club House.

Όμως οι εκπλήξεις του Σαββατοκύριακου 13-15 Οκτωβρίου δεν σταματούν εδώ για το Elatos Resort & Health Club! Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Resort σας προσκαλούν να τους ακολουθήσετε σε μια πεζοπορία στο Εθνικό Μονοπάτι Ε4, ενώ η ομάδα του Elatos Mountain Wellness – Discover a better youθα σας προσφέρει στιγμές ευεξίας μέσα από fitness δραστηριότητες, aqua classes και μαθήματα yoga. Το Elatos Spa by Apivita ολοκληρώνει την εμπειρία της φθινοπωρινής απόδρασης στο βουνό με τις πιο αναζωογονητικές θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης.

 
Και αυτή τη σεζόν το Elatos Resort & Health Club ετοιμάζει τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις για στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συλλογή μανιταριών ανάμεσα στα έλατα, βραδιές fondue  και, φυσικά, wellness retreats είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές. Και αυτός ο χειμώνας ανήκει στον Παρνασσό και στο Elatos Resort & Health Club, ελάτε να τον ζήσουμε μαζί!

coolartisan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου