Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Επιδρομή κλεφτών στην Λιλαία Φωκίδας - Ο κλέφτης πήγε να δηλώσει κλοπή του αυτοκινήτου του και συνελήφθη


Χθες το βράδυ στην Λιλαία κλέφτες με 2 ΙΧ, άδειασαν ένα σπίτι που βρίσκεται στην Λιλαία στο δρόμο προς την Επτάλοφο.....

Έγιναν αντιληπτοί από τοπικό επιχειρηματία και επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα προσπάθησαν να τον χτυπήσουν.
Δεν τα κατάφεραν και το ένα αυτοκίνητο κινήθηκε προς Επτάλοφο και το άλλο προς Λιλαία.
Ο Επιχειρηματίας ακολούθησε με προσοχή το αυτοκίνητο που εκινείτο προς την Λιλαία.
Ο Οδηγός του ΙΧ με τα κλοπιμαία, ψυγείο, πλυντήριο , τηλεόραση κλπ. στην ευθεία, πριν την Αγία Παρασκευή έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου. 
Ο Επιχειρηματίας προσπέρασε και πήγε στην Γραβιά να ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία σε λίγα λεπτά, έφθασε στο σημείο του ΙΧ, αλλά οι ληστές είχαν εξαφανιστεί.
Το πρωΐ ο οδηγός και κάτοχος του αυτοκινήτου με τα κλοπιμαία, Ρουμανικής καταγωγής και κάτοικος Αμφίκλειας, παρουσιάστηκε στο ΑΤ Αμφίκλειας για να δηλώσει κλοπή του αυτοκινήτου.
Οι άντρες του Αστυνομικού τμήματος τον συνέλαβαν αμέσως, ο οποίος θα παρουσιαστεί αύριο στον Εισαγγελέα Άμφισσας.
Πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι το ΙΧ που κινήθηκε προς Επτάλοφο, επέστρεψε τις πρωϊνές ώρες και λήστεψε το διπλανό σπίτι.
Αναζητούνται οι άλλοι ληστές 

1 σχόλιο:

  1. Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017
    Αμφίκλεια: «Δεν είμαι κλέφτης. Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο και βρέθηκα μπλεγμένος»

    Επιμένει στην αθωότητά του ο 40χρονος που συνελήφθη όταν πήγε να δηλώσει κλοπή του αυτοκίνητου του στο Α.Τ. Αμφίκλειας.
    Ο λόγος για έναν 40χρονο Ρουμάνο που τα τελευταια 15 χρόνια διαμένει με την οικογένειά του στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας και τώρα κρατείται με την κατηγορία της διάρρηξης και της κλοπής.

    Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και άτομο του περιβάλλοντος του 40χρονου είπε στο LamiaReport. «Όλοι στην Αμφίκλεια ξέρουν ότι ο άνθρωπος αυτός δουλεύει μεροκάματα όλα αυτά τα χρόνια για να ζήσει την οικογένειά του. Ξύπνησε το πρωί να πάει στη δουλειά του και είδε ότι του είχαν κλέψει το αυτοκίνητο. Πήγε να δηλώσει κλοπή στο αστυνομικό τμήμα και βρέθηκε με χειροπέδες. Την Δευτέρα που θα γίνει το δικαστήριο θα αποδειχθεί η αθωότητά του. Δεν μπορείτε να σπιλώνετε έτσι χωρίς αποδείξεις έναν οικογενειάρχη που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα παρανομίας.....»

    ΑπάντησηΔιαγραφή