Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Πρωτοφανής διεθνής διασυρμός της Ελλάδας. Εκτός ΔΟΕ για τα μάτια του Κούβελου!

Από το 2014 χωρίς μέλος στην ΔΟΕ, μετά από 120 χρόνια!

Διασύρεται η Ελλάδα από τις μεθοδεύσεις Μπακογιάννη.

Οργή του Τόμας Μπαχ και τελεσίγραφο.

Μητσοτάκης: Δεν ελέγχω την …Ντόρα!.....

Δεν έχει προηγούμενο στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας ο διασυρμός που υφίστανται τα τελευταία τρία χρόνια με φόντο την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Από το 1896, την χρονιά των νεώτερων ολυμπιακών αγώνων δηλαδή, η Ελλάδα είχε την τιμητική θέση στην ΔΟΕ, με δύο μάλιστα μέλη. Από το 2014 όμως και μετά, η Ελλάδα δεν έχει μέλος, για πρώτη φορά στην ιστορία της επιτροπής! Ο λόγος; Η λυσσαλέα προσπάθεια Ντόρας – Κούβελου που με απίστευτες μεθοδεύσεις προσπαθούν να επιβάλλουν τον τελευταίο για αυτή την θέση. Παρότι θα έπρεπε να γνωρίζουν πως δεν έχουν καμία τύχη! Πως είναι δυνατόν ο Τόμας Μπαχ, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, να ανεχθεί τον κύριο Ισίδωρο Κούβελο δίπλα του; Του οποίου φυσικά τις σχέσεις με ντόπιους ολιγάρχες και υπόδικους επιχειρηματίες γνωρίζει πολύ καλά. Ο ίδιος μάλιστα έχει στείλει τελεσίγραφο και απαιτεί την λήξη της φαρσοκωμωδίας και τον σεβασμό στην ιστορική αυτή για την Ελλάδα θέση.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για την κυρία Μπακογιάννη που διαχρονικά θεωρεί το έθνος και το κράτος ως λάφυρο για προσωπική προβολή και ευμάρεια. Χωρίς να υπολογίζει τις ολέθριες συνέπειες στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ζητήθηκε και η παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να τερματιστεί αυτή η αθλιότητα, ο οποίος όμως ένιψε τας χείρας του λέγοντας ότι δεν μπορεί να ελέγξει την αδερφή του!

Ας ελπίσουμε ότι τα μέλη της ΕΟΕ που φέρουν βαρύτατες ευθύνες για αυτή την κατάντια, να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.

netakias.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου