Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

«Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» για την Οίτη


Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης (Φ.Δ.Ε.Δ.Ο.) συνεχίζει και αυτή τη σχολική χρονιά (2017-2018) την προσπάθεια για ενημέρωση-ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών σχετικά με την πλούσια βιοποικιλότητας της Οίτης και την αξία προστασίας της, ....
πραγματοποιώντας επισκέψεις σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του Οκτωβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως «Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», προσωπικό του Φ.Δ.Ε.Δ.Ο. πραγματοποίησε επισκέψεις στα ακόλουθα νηπιαγωγεία και σχολεία της περιοχής: 6o, 14o, 20o, 21o, 25o Νηπιαγωγείο Λαμίας & 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να επισκεφθεί το 4ο & 13ο Νηπιαγωγείο Λαμίας.
Οι δράσεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης στα σχολεία θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, μετά από συνεννόηση με τον Δ/ντη του εκάστοτε ενδιαφερόμενου σχολείου, με απώτερο στόχο την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης από μικρή ηλικία. Αρωγός στην όλη προσπάθεια μέχρι σήμερα είναι η Δ/νση Πρωτ/μιας Εκπ/σης Φθιώτιδας και συγκεκριμένα ο κ. Σταυρόπουλος Γεώργιος, Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, τον οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξή του στις δράσεις που πραγματοποιεί ο Φορέας Διαχείρισης.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου