Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε o καθιερωμένος Αγιασμός του ΔΙΑΓΟΡΑ Πολυδρόσου - ΦΩΤΟ

            Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17-09-2017 στο Δημοτικό Στάδιο Πολυδρόσου “ Ιωάννης Κούσουλας ” o καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018......

            Τον  Αγιασμό τέλεσε όπως και την περσινή χρoνιά ο Πάτερ Κωνσταντίνος Πλιάτσικας ο οποίος ευχήθηκε πολλές χαρές και αγωνιστικές επιτυχίες μα κυρίως μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
            Σύσσωμο το Δ.Σ. καθώς και ο προπονητής του συλλόγου Κος Ευστάθιος Καλλιμάνης  έδωσαν το παρών καλωσόρισαν όλους τους παραβρισκόμενους και ευχήθηκαν και αυτοί με την σειρά τους υγεία κ δύναμη στην ποδοσφαιρική ομάδα.
            Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο τοπικός Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού κ Γραβιάς Κος Ιωάννης Γεωργίου, η Αντιδήμαρχος Δελφών Κα Μαίρη Ανδρεοπούλου , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου Κος Μουλαράς Αργύριος , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδος Κος Κατσανάκης Χαράλαμπος ,το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Φωκίδος Κος Ανδρώνος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Φωκίδος Κος Ρήγας Γεώργιος , εκπρόσωποι των συλλόγων του χωριού μας   καθώς και πλήθος φίλων της ομάδας μας.
            Μετά τον Αγιασμό ακλούθησε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Παμμωλιακού  όπου και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
            Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά όλους τους χορηγούς  μας επωνύμους κ ανώνυμους καθώς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής που μας στηρίζει σε κάθε μας προσπάθεια.                                                                                      


Το Δ/Σ του Διαγόρα Πολυδρόσου

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου