Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεργασία Δήμου Δελφών με το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών για το 2017 με στόχο στο άνοιγμα νέων αγορών και την προβολή του προορισμού σε αυτές, πραγματοποιήσαμε  συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας.....


Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, τηλεοπτικό  συνεργείο του Κρατικού Τηλεοπτικού Καναλιού της Εσθονίας (ETV) αποτελούμενο  από (4) άτομα, τα οποία συνόδευσε η κ. Αλεξάνδρα Σαραντίδη, υπάλληλος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας, πραγματοποίησε επίσκεψη για λήψεις της
δημοφιλούς εκπομπής   «Τravelwith me» ( http://etv.err.ee/l/meelelahutus/reisile_minuga )  η οποία προβάλλεται σε χρόνο υψηλής τηλεθέασης (prime time) συγκεκριμένα στις 20:00 το βράδυ με ποσοστό τηλεθέασης 32,7 %.

Η εκπομπή προβάλλεται ήδη στο κανάλι για (8) συνεχόμενα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.
Με τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, Δελφούς και Νησιά Αργοσαρωνικού θα προβληθούν (2) φιλμ των 25’ λεπτών έκαστο τον Νοέμβριο 2017, δηλαδή σχεδόν άμεσα μετά τα γυρίσματα.


Οι παραγωγοί της εκπομπής Tiina Park (Παραγωγός του Καναλιού), Prof. Linnar Priimägi (Παρουσιαστής), Manfred Vainokivi (Κάμεραμαν) & Liina Hermaküla (Συντάκτης Πολυμέσων), πραγματοποίησαν γυρίσματα στην πόλη των Δελφών, συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Δελφών για μια σύντομη ενημέρωση για το προφίλ του προορισμού, και στη συνέχεια πραγματοποίησαν γύρισμα με την παρασκευή τοπικής παραδοσιακής συνταγής, στη VILLA SYMPOSIO στους Δελφούς.

Με την  υπ’αριθμ 20721/12.9.2017 εισερχόμενη αλληλογραφία ο Δήμος Δελφών έγινε αποδέκτης  των ευχαριστιών και των εξαιρετικών εντυπώσεων που αποκόμισε η Εσθονική αποστολή .(Οι Δελφοί  ήταν απο τα πιο δυνατά σημεία του όλου ταξιδιού και είμαστε ευγνώμονες που συνεργαστήκατε τόσο άψογα μαζί μας.  
Ηταν όλα μια εξαίσια εμπειρία για το τηλεοπτικό κανάλι και έφυγαν πάρα πολυ ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι με καλό υλικό…)



     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ
         

              ΚΟΤΣΑΝΟΥ – ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου