Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ DOWNHILL ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών και το Τμήμα Νεολαίας Δίβρης θα πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Αυγούστου 2017 Διήμερες Ποδηλατικές Εκδηλώσεις Downhill (κατάβαση πλαγιάς με ποδήλατο βουνού)....
σε ειδική πίστα που θα κατασκευαστεί στο χωριό μας τη Δίβρη Φθιώτιδας. Το Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 18.00 θα αρχίσει το “Barbeque Party με μουσική, φαγητό και ποτό. Είσοδος ελεύθερη!

Η Δίβρη είναι χτισμένη στη μεσημβρινή πλαγιά της Όθρυς σε υψόμετρο 820μ., με την ιδιαίτερα άγρια φυσική ομορφιά της να σε κατακλύζει, με  θέα την κοιλάδα  του Σπερχειού, τη Λαμία και τα γύρω βουνά (Καλλίδρομο, Παρνασσό, Γκιόνα, Οίτη, Οξιά και Βελούχι).
Η διαδρομή είναι ιδιαίτερα τεχνική και δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξει κανείς μεγάλες ταχύτητες και να απολαύσει τα μεγάλα άλματα από ξύλινες ράμπες και είναι κατασκευασμένη για ποδήλατα Downhill. Το μήκος είναι περίπου 1.600 μέτρα. Η αφετηρία βρίσκεται πάνω από τo χωριό, σε υψόμετρο και ο τερματισμός βρίσκεται μέσα στη θέση «Κακαβάκια» σε ένα μικρό παρκάκι. Για τους λιγότερο έμπειρους σε όλα τα δύσκολα σημεία θα υπάρχει εναλλακτικό πέρασμα.


Η οργάνωση, ο προγραμματισμός και η εκτέλεση των εργασιών για την πλήρη διεξαγωγή των Ποδηλατικών Αγώνων Downhill θα γίνει σε συνεργασία με την επιχείρηση Nature In Action του Λουκά Πρατίλα, που είναι και ο συντονιστής αυτής της δράσης. Τις διαδρομές θα επιμεληθεί ο κορυφαίος αναβάτης Downhill και συγχωριανός μας Γρηγόρης Τσαλαφούτας, ο οποίος είναι ο Πανελλήνιος Κυπελλούχος Downhill για το 2016 και που θα βραβευθεί κατά το πέρας των εκδηλώσεων για τη μεγάλη συνεισφορά του στο άθλημα αυτό. Εκτός από τον Πανελλήνιο Κυπελλούχο Downhill θα συμμετέχουν αθλητές και μέλη σωματείων του συγκεκριμένου αθλήματος από όλη την Ελλάδα.


Για τις διήμερες εκδηλώσεις Downhill έχουμε τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων, οι οποίοι αποτελούν και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης. Επίσης, την εκδήλωσή μας στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας ο τηλεοπτικός σταθμός STAR Κεντρικής Ελλάδας και ο ραδιοφωνικός σταθμός FM1.
Στόχος μας  είναι  να  διατηρήσουμε  και  να  μεταδώσουμε  την  πολιτιστική  μας  κληρονομιά  στους  νέους μας, αλλά και να καλύπτουμε  δημιουργικά  και   εποικοδομητικά τον  ελεύθερο χρόνο τους μέσα από τον αθλητισμό.


Καλούμε όλους τους φίλους και συμπολίτες μας, φίλους του αθλήματος αλλά και θαυμαστές του να έρθουν στο διήμερο downhill και να περάσουν όμορφα με τα παιδιά τους βλέποντας τις καταβάσεις και θαυμάζοντας την ταχύτητα και τη συγκέντρωση των αθλητών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τους υπερσυνδέσμους:
- Αναζητήστε στο facebook το «Divri- Shepherd trail»

Για το  Δ. Σ. του Συλλόγου


               Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




      Δήμητρα Τσεκούρα-Μυλωνά                                                      Νίκος Ηλιόπουλος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου