Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ


Μέσα από το facebook ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών σχολιάζει αρνητικά την απόφαση του ΔΣ του Διαγόρα Πολυδρόσου να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Γραβιά.
Μάλιστα ο κ. Μολιώτης.....
αφήνει και υπονοούμενα για το ποιός τελικά διοικεί το Δήμο Δελφών στον οποίο, λίγο πριν ως Αντιδήμαρχος είχε και ο ίδιος ηγετικό ρόλο.
Υποθέτουμε ότι κάπου αποσκοπεί ο τρόπος του σχολιασμού. Το μέλλον θα δείξει.

Δείτε 
Πληροφορήθηκα και διάβασα σε αφίσα ότι το φετινό πάρτι Νεολαίας Πολυδρόσου - ποιας άραγε Νεολαίας- θα γίνει στη Γραβιά. Δεν το έκαναν καλύτερα στη Στρώμη? Ποιοι ανεγκέφαλοι το αποφάσισαν? Δεν υπάρχουν μαγαζιά ή επιχειρηματίες στην Πολύδροσο να φιλοξενήσουν το πάρτι? Δεν γνωρίζω με ποια απόφασή του ο Δήμος στηρίζει το πάρτι αυτό και δίνει το λογότυπό του στην αφίσα. Ποιος τελοσπάντων εκπροσωπεί και διοικεί τον Δήμο Δελφών? Σταματήστε τον ξεπεσμό γιατί η Πολύδροσος δεν τον ανέχεται.

Νίκος Μολιώτης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑ, όπως και το σχόλιο του κ. Μολιώτη.
Με αφορμή την ανακοίνωση - παραλήρημα του πρώην αντιδημάρχου Κου Μολιώτη Νικόλαου σχετικά με το πάρτι νεολαίας που διοργανώνει ο Α.Σ.Διαγόρας Πολυδρόσου στο κτήμα Κλέτσα στην Γραβιά Φωκίδας το Δ.Σ του Συλλόγου επιθυμεί να δηλώσει τα εξής. 
1.Ο Α.Σ.Διαγόρας Πολυδρόσου είναι μια ομάδα χωρίς τοπικά σύνορα κ εκπροσωπεί όλο το Βόρειο τμήμα του Δήμου Δελφών, αγωνίζονται δε στα τμήματα του(ανδρικό - παιδικό - στίβου) παιδιά από όλες τις γύρω περιοχές και οφείλει οι πολιτιστικές του δραστηριότητες να καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή. 2.Ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία φορά τον Αντιδήμαρχο Κο Γεωργίου Ιωάννη αλλά και τον Δήμο Δελφών για την αιγίδα και την έμπρακτη στήριξη στην εκδήλωση μας και την ένταξη αυτής στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής. 
3.Οι "ανεγκέφαλοι" , όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται στην ανάρτηση ,που διοργανώνουν το πάρτι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πέρυσι πήραν μια ανενεργή ομάδα την κατέβασαν στο τοπικό πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια κ αξιώσεις και πρωταγωνίστησε σε αυτό. Επίσης δεν υστερούσε σε τίποτα σε σχέση με τις ομάδες που παλέψαν για την άνοδο στην Γ' Εθνική κ φέτος με τις ίδιες αξιώσεις και την ίδια οργάνωση θα προσπαθήσει για το ίδιο. 
4.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο την νεολαία την Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού αλλά και αυτήν της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς για την συμμετοχή τους σε κάθε εκδήλωση κ δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Τέλος να αναφέρουμε ότι όσο και αν θέλουν κάποιοι να απαξιώσουν την προσπάθεια αυτή θα βρουν απέναντί τους όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής. 
Το Δ.Σ. του Α.Σ.Διαγόρας Πολυδρόσου
Α.Σ. Διαγόρας Πολυδρόσου 1959 official

1 σχόλιο:

  1. Δεν μ' αφήσανε στον θώκο, είχα ενα μεγαλο στοχο , μετακόμιση να κάμω ,και αφου πέτυχε επί τέλους ήθελα να αρχίσω τ'άλλα, τις γιορτές τα πανηγύρια όλα με έγραφα και βούλα .Ήθελα να κάνω ομάδα και συλλόγους στην αράδα , ναχω χίλιους να βραβευω, τον Ψινάκη να χαζεύω , το χωριό να διαφεντευω .
    Κάποιοι είχαν άλλη γνώμη φέραν κάποια απ'τη Στρωμη
    κι έναν απ την Μαριολατα ,που ξεχασανε την τάξη και τα λόγια κάναν πράξη .
    Χωριανοί μου αγαπημένοι μην σας νοιάζει θα ξανάρθω το κακό θε να παταξω , θα ξανάρθει η απραξία θα μας γράψει η ιστορία .
    -Ζ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή