Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΤΡΟΜΕΡΟ ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ! Γιατί ο γαμπρός την ώρα του μυστηρίου παράτησε τη νύφη και κατευθύνθηκε προς την κόρη της (βίντεο) ?



Τι σου είναι  η  "κλειδαρότρυπα"! Βρεθήκαμε  σε  ένα  γάμο και  εκεί  καταγράψαμε  το  εξής  συνταρακτικό ! Ενώ  ήταν σε  εξέλιξη  το  μυστήριο  του  γάμου  ο  γαμπρός  αφήνοντας  άφωνους.....
νύφη, παπά  και  καλεσμένους  και  λέγοντας "Περιμένετε μισό λεπτάκι" , φεύγει από τη  θέση  του,  κατεβαίνει τα σκαλιά και  πάει  προς  την  κόρη  της  νύφης

Ο ιερέας φαίνεται να ανησυχεί, αντιδρώντας με ένα «Ωχ, όχι!». Την επόμενη στιγμή λέει, «Ω, OK, κάνε ότι θέλεις».
Για όποιον δεν έχει παρευρεθεί σε οικογενειακή τελετή, η αντίδραση αυτού του γαμπρού μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργη. Αλλά για τα παιδιά που γίνονται μάρτυρες στο γάμο των γονιών τους, αυτή η αντίδραση σημαίνει πάρα πολλά.
Η αλήθεια είναι, ότι για τους νέους με παιδιά που ξαναπαντρεύονται, η νέα τους ζωή δεν αφορά μόνο στην αγάπη του ενός προς τον άλλο, αλλά συμπεριλαμβάνεται και η αγάπη και η αποδοχή προς και από τα παιδιά.
Και όπως είπε η Sandy Malone: «Έχω παρατηρήσει ότι όσο περισσότερο εμπλέκονται τα παιδιά στις γαμήλιες γιορτές, τόσο πιο ευτυχισμένα είναι την ημέρα του γάμου».
Τι γίνεται όμως αν τα παιδιά είναι μικρά ή αν οι οικογένεια αποφασίσει να κάνει μια πιο παραδοσιακή τελετή; Λοιπόν, αν μοιάζατε λίγο με αυτό το γαμπρό, θα αλλάζατε το σενάριο για να ετοιμάσετε μια γλυκιά έκπληξη!


ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου