Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του ΔΙΑΓΟΡΑ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

"ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ" !! Δείτε τι εκαναν σε ανήλικη ζητιάνα που καθόταν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Έντονες αντιδράσεις στους κατοίκους  επαρχιακής πόλης έχει προκαλέσει περιστατικό, έξω από...

τον μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.
Σύμφωνα με το voria,gr, ένα ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο ζητιάνευε δίπλα από την κεντρική είσοδο του μητροπολιτικού ναού καταβράχηκε όταν κάποιος, μέσα από την εκκλησία το μπουγέλωσε, πετώντας νερό από το επάνω παράθυρο της εκκλησίας.
                               Αποτέλεσμα εικόνας για "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ  ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ  ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ"


Όπως εξηγεί ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού: «Περνούσα μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και παρατήρησα ένα μικρό κοριτσάκι που ζητιάνευε. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα να πέφτει μεγάλη ποσότητα νερού πάνω στο κοριτσάκι και να το κάνει μούσκεμα. Πλησιάζοντας παρατήρησα ότι το παράθυρο της εκκλησίας που βρισκόταν ακριβώς από πάνω, ήταν ανοιχτό. Μπήκα αμέσως στην εκκλησία και είδα έναν νεαρό νεωκόρο, από τον οποίο ζήτησα να μάθω τι ακριβώς συνέβη. Η απάντησή του ήταν «μα αφού ζητιανεύει». Δικαιολογήθηκε δε, ότι «εμείς παίρνουμε τηλέφωνο και την αστυνομία για να έρθει να τους διώξει αλλά δεν έρχεται»…».
                              Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥς ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Έκπληκτος από την εξήγηση του νεωκόρου, ο πολίτης πήγε στο γραφείο των ιερέων, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Εκεί συνάντησε κάποιον ιερέα ο οποίος έδειξε να ενοχλείται από την ευαισθησία του αυτόπτη μάρτυρα απέναντι σε αυτό το απαράδεκτο περιστατικό. Του είπε ότι σχεδόν καθημερινά υπάρχουν επαίτες έξω από το ναό και προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του άγνωστου δράστη είπε: «Ε, εντάξει, λίγο νεράκι της έριξαν»! Βλέποντας ότι η στάση του αντί να εξευμενίσει τον διαμαρτυρόμενο πολίτη, τον εξόργισε έσπευσε να συμπληρώσει, εμφανώς ενοχλημένος ότι «καλά, καλά θα τον μαλώσω αυτόν που το έκανε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ