Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ : Σαββατιάτικο γλέντι στο Διστομο, με προσφορά δωρεάν τοπικού κρασιού!


ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ

Ένας από τους πιο γνωστούς κρασότοπους της Ρούμελης, το Διστομο , γιορτάζει  προϊόντα της αμπέλου,με τραγούδια, χορούς και φυσικα με...δωρεάν διάθεση του ονομαστού  κρασιού του!..... Για 13η χρονιά  λοιπόν ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου διοργανώνει την ονομαστή ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ, το Σάββατο  12 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στο Προαυλιο των Μουσείων, στην Κάτω Πλατεία της μαρτυρικής κωμόπολης.

 Κέφι με την γνωστή λαϊκή ορχήστρα ''ΕΝ ΠΛΩ΄΄ με λαϊκά, δημοτικά, ρεμπέτικα και νησιώτικα τραγούδια και ο χορός ελεύθερος για όλους! Διατιθενται και σουβλάκια και αναψυκτικα

Φέτος ο Πολιτισμικός Σύλλογος Δίστομου μας επιφυλάσσει δυο εκπλήξεις σχετικά με την Γιορτή Κρασιού : Η μια ειναι ότι από τις 6 μμ, στο χώρο μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσειο θα λειτουργεί έκθεση δημιουργημάτων ( κοσμήματα, διακοσμητικά, καλλυντικά ,έργα ζωγραφικής  κλπ) γυναικών από την ευρυτερη  περιοχή - Βοιωτία και Φωκίδα. 

Η δεύτερη είναι το μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης που συνοδεύει τις ανακοινώσεις  του, καλώντας τους οδηγούς ΙΧ και μοτοσυκλετών που θα πάνε στην γιορτή  να μείνουν νηφάλιοι: <<ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ>> αναφέρει το μήνυμα , το οποίο επισήμαναν θετικά και αθηναϊκά ΜΜΕ όπως και το ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ''(ΑΠΕ) ,ενώ το μετέδωσαν παντού- για όλες τις Αυγουστιάτικες γιορτές και πανηγύρια!

Τηλέφωνο για κρατήσεις για την Γιορτή Κρασιού Διστόμου : 6973666447 και 6978363834.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου