Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Δυναμική προετοιμασία του Αμβρυσσέα Διστόμου ----Το Σάββατο μικρή ανάπαυλα στην ''Γιορτή Κρασιού''


Γ' ΕΘΝΙΚΗ
----------------
Δυναμική ενίσχυση και προετοιμασία του Αμβρυσσέα Διστόμου

Το Σάββατο μικρή ανάπαυλα στην ''Γιορτή Κρασιού''


Με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν την διοίκηση και τους παίκτες του Αμβρυσσέα .....οι συμμετέχοντες στην ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ Διστόμου, όταν το Δ.Σ. του τοπικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, έδωσε, συγχαρητήρια στην Ομαδα για την άνοδο στην Γ' Εθνική και ευχήθηκε τα καλύτερα για την νέα σαιζόν! 
Η δημόσια αυτή εμφάνιση  ήταν ουσιαστικα η πρωτη ομαδική της νέας περιόδου αφου και συμμετείχαν και τα νέα αποκτήματα της Ομάδας και διοτι  η αγωνιστική προετοιμασία  γινεται στο Γήπεδο της Παραλίας Διστόμου (Άσπρα Σπίτια) καθως το Δημοτικό Γήπεδο Διστόμου δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Πάντως στο μεταγραφικό τομέα τα πράγματα πάνε καλά- και ήδη στις ήδη γνωστά ονόματά τις τελευταίες ημέρες στο ρόστερ προστέθηκαν στο υπάρχον δυναμικό -- σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση- τέσσερις (4)  ποδοσφαιριστές <<που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες της Ελλάδας και του εξωτερικού>>. 

 Αναλυτικά :

1.MARCOS PAULO DOS SANTOS, 36 ετών
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας
Έχει αγωνισθεί ακόμη  σε  Καλλονή , Καβάλα, Αχαρναικό, Αγία Νάπα ( Κύπρος ) , Παναιγιάλειο  και σε ομάδες της Βραζιλίας και της Αλβανίας !

2. KEBI CHISY ,22 ετών
ΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ),ΜΕΣΟΣ
Προέρχεται και αγωνιζόταν στην Π.Α.Ε Ο.Φ.Η

3. RANGEL ABUSHEF RONI, 28 ετών
BOYΛΓΑΡΙΑ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην SPARTAK PLEVEN
Ενώ έχει αγωνισθεί και με την LOC. PLOVDIV, CSKA SOFIA, SLAVIA SOFIA ,ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ (ΚΥΠΡΟΣ)  κ.α.

4. ΚΑΛΑΓΚΑΝΗΣ ΠΙΕΡ, 35 ετών
ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ )
Την προηγούμενη σαιζόν  αγωνίστηκε στη Σαντορίνη με τον Πανθηραικό, Γ΄Εθνική .Ενώ έχει αγωνισθεί σε ομάδες Β΄ Εθνικής με γεμάτες χρονιές. Προηγούμενες ομάδες :
Αιγάλεω,Χανιά , Καλαμάτα, Κέρκυρα , Εθνικός Πειραιά , Πιερικός, Καβάλα,Φωκικός,Παναιγιάλειος , Αιολικός .

Ήδη έχουν ανακοινωθεί  οι μεταγραφές  των ποδοσφαιριστών:

- Ζήση:Κωνσταντίνου , στράικερ, από τον Α.Π.Ο ΑΤΑΛΑΝΤΗ , πρώτου σκόρερ Α' Κατηγορίας Φθιώτιδας.

-Ηλία  Μεταλλινού, 22 ετών, Αμυντικού , που την προηγούμενη σαιζόν αγωνίστηκε στη Κηφισιά, Γ' Εθνική

-Ιωάννη  Καρπαθάκη, 23 ετών, Μέσου, που την προηγούμενη σαιζόν αγωνίστηκε στον Ιάλυσο Ρόδου, Γ' Εθνική

-  Denchev Petar ,28 ετών,Τερματοφύλακα, Διεθνή με την U-19 Βουλγαρίας .Την προηγούμενη σαιζόν αγωνίστηκε στην Locomotiv Α' Κατηγορία.

 - Επίσης επέστρεψε από την Ένωση ο Αρης Τσούρας.

Και ενώ το μέτωπο ''μεταγραφές'' ειναι ακόμα ανοιχτό, οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά από τον έμπειρο προπονητή Δημήτρη Σκούνα- τ. παίκτη  του Ολυμπιακού Πειραιώς, Πανσερραϊκού και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ έχει εργαστεί ως τεχνικός σε Λεβαδειακό,  Χαλκίδα,Αναγέννηση Σάμου, Ρόδο , Χανιά, Επανωμή, Ναυπακτιακό, Αγερσανί, Πανναξιακό, Ερμιονίδα, ΑΕ Μεσολογγίου  κ.α. Γυμναστής είναι ο Παν. Αγγελέτος. 
Οι προπονήσεις είναι σκληρές, πρωί απόγευμα κάθε μέρα: Έτσι η ''έξοδος'' στην Γιορτή Κρασιού ήταν μια μικρή ''ανάπαυλα'', καθώς από το επόμενο Σάββατο ξεκινούν και τα φιλικά ματς - πρωτη συνάντηση με την Θήβα, εκτός. 
Στις φωτο από την ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ διακρίνονται κάποιοι από την αντιπροσωπεία του Αμβρυσσέα- όλοι τους απόλαυσαν το ενδιαφέρον του κόσμου και την φιλοξενία του Πολιτισμικού Συλλόγου!  

Το Δίστομο -  και οι φίλοι του Αμβρυσσέα  σε όλη την περιοχή - καλωσόρισαν τους παίκτες και τους εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει με τον Πρόεδρο Ηλία Καβαλαγιό και τα μέλη της διοίκηση και την τεχνική ηγεσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου