Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Λαμία: Τράκαρε για...δεύτερη φορά με αγριογούρουνο. Δείτε βίντεο με αγριογούρουνα μέσα στην Πελασγία !

Σοβαρά τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής, όταν μεγάλο αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσεις. Το απίστευτο ατύχημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Φθιώτιδα, κοντά στο χωριό Βαθύκοιλο.....
Ο 42χρονος επέστρεφε στο Βαθύκοιλο από Πελασγία. Λίγο μετά το εργοστάσιο της «ΠΑΚΟ» πετάχτηκε ξαφνικά από ένα μικρό χωματόδρομο, το αγριογούρουνο το οποίο προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο. Ο δικυκλιστης δεν μπόρεσε να το αποφύγει και έπεσε πάνω του με το μηχανάκι. Μετά τη σύγκρουση ο αναβάτης απογειώθηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
«Έχει πάρα πολλά αγριογούρουνα φέτος στην περιοχή μας. Το συγκεκριμένο σημείο είναι πέρασμα και θέλει πάρα πολύ προσοχή από τους οδηγούς, κυρίως τις νυχτερινές ώρες….», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Γιάννακας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος 42χρονος στον ίδιο δρόμο παλαιότερα είχε τρακάρει πάλι με αγριογούρουνο.
Τότε οδηγούσε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το ζώο και να πάθει μεγάλη ζημιά το αυτοκίνητο. Πολλά αγριογούρουνα έχουν δει επίσης να κυκλοφορούν και στο δρόμο Ράχες – Πελασγία, καθώς και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου της ανατολικής Φθιώτιδας. Στην ίδια περιοχή, όπως αναφέρει το σαιτ lamiareport.gr, έκοβαν παλιότερα βόλτες αγριογούρουνα μέσα στο χωριό.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου