Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? Μας βάρεσαν τα μνημόνια στο κεφάλι και τρελαθήκαμε εντελώς (βίντεο) ?


Πανικός !Αδιαχώρητο ! Κατάντια ? Τρέλα επικράτησε  όταν οι.....
τρεις παίχτες του Survivor έκαναν την εμφάνισή τους . Οι τρεις  "Μαχητές " έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας πολυκαταστήματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος για τους Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ορέστη Τσάνγκ, οι οποίοι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού 50 χρόνων λειτουργίας καταστήματος .


        

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που προκάλεσε φρενίτιδα στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, έδωσαν το "παρών" στο κατάστημα, με πολλούς θαυμαστές να έχουν επισκεφθεί τον χώρο για να τους δουν από κοντά και να βγουν μία φωτογραφία μαζί τους.


          

Ο κόσμος "πλημμύρισε" τους δρόμους με αποτέλεσμα να κλείσει ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην Τσιμισκή.

Όταν, δε, οι τρεις  "Μαχητές" εμφανίστηκαν έξω από το κατάστημα επικράτησε πανικός με ουρλιαχτά, σπρωξίματα και φωνές καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία με έναν από τους τρεις παίχτες.

H Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της ΧΑΝΘ, της Παύλου Μελά και της Αγίας Σοφίας, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση.
Όπως γράφτηκε σε  Κυριακάτικη εφημερίδα οι παίχτες  του ριάλιτυ εισπράτουν ως αμοιβή 800 με  5000 ευρώ για τις εμφανίσεις  τους  στην Ελληνική  επαρχία.

ΑΧ  ΒΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ  ΒΑΣΙΛΗ  ΑΥΛΩΝΙΤΗ....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου