Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ο Κώστας Ρέββας στον Αμφισσαϊκό


Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Αμφισσαϊκό, αφού σήμερα ήρθε σε συμφωνία με το δεινό σκόρερ Κώστα Ρέββα προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.....
Οι συστάσεις είναι περιττές για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μιας και το πλούσιο ποδοσφαιρικό του βιογραφικό αποτελεί εγγύηση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.
Σημαντικό στοιχείο στη μεταγραφή αυτή στάθηκε το γεγονός ότι ο Κώστας Ρέββας εργάζεται στην Ιτέα και έτσι ήταν εύκολο να αποδεχθεί τη πρόταση του Αμφισσσαϊκού, που ήθελε έτσι η αλλιώς αφού και πρόπερσι του είχε προταθεί συνεργασία. Με τη μεταγραφή αυτή η ομάδα της Άμφισσας ενισχύεται σημαντικά στην επίθεση, τομέας που υστερούσε όσον αφορά το εύκολο γκολ και αναμένεται με τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς να προσθέσουν ευχάριστο πονοκέφαλο στο κόουτς Φάνη Αγγέλου.
Σε δηλώσεις του ο νεαποκτηθείς Κώστας Ρέββας τόνισε: 
Είχα δώσει την υπόσχεσή μου στους ανθρώπους του Αμφισσαϊκού ότι θα έρθω κάποτε στον Αμφισσαϊκό και φέτος αυτό γίνεται πραγματικότητα. Έρχομαι σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με πολύ καλούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές και ανθρώπους στο τεχνικό τιμ που τους εμπιστεύμαι και τους εκτιμάω. Γνωρίζω τους στόχους της ομάδας και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ από τη πλευρά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου