Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Δημάκη ΛΑΪΚΆ ΛΙΘΑΝΑΓΛΥΦΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΝ ΕΛΑΤΕΙΑ, με την φροντίδα τού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΤΕΙΑΣ. .


Αγαπητοί φίλοι, την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, στην Ελάτεια, στη δροσερή αυλή του παλαιού Σχολείου, θα παρουσιάσω, το βιβλίο μου ΛΑΪΚΆ ΛΙΘΑΝΑΓΛΥΦΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΝ ΕΛΑΤΕΙΑ, με την φροντίδα τού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΤΕΙΑΣ. ....


Σάς καλώ σε μια πλοήγηση στα κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα, τής μικρής μας πόλης, στα ορατά και αόρατα τεκμήρια τής οικοδομικής και ιστορικής της εξέλιξης. 
ΩΡΑ 9ΜΜ.


Παναγιώτης Δημάκης
Έγραψαν για το βιβλίο....

Οι τεχνίτες των λίθινων ανάγλυφων που κέντησαν πάνω στο υλικό της πέτρας, δικαιώνονται, με την προβολή των ποιημάτων τους μέσα από το βιβλίο σας, για τον μόχθο, την επιμονή και το μεράκι τους.
Η έκδοση είναι καλαίσθητη, "φ'σάει όρματη" θα λέγανε οι κουδαρίτες μαστόροι στη γλώσσα τους, και το περιεχόμενο φανερώνει την αγάπη σας, που αγγίζει τη λατρεία, για τον γενέθλιο τόπο.
Εις πολλά έτη, σεβαστέ πατριώτη!

Παναγιώτα Τζιβάρα
Καθηγήτρια Iστορίας Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου