Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη 36χρονος στο Γαλαξίδι για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί, σε περιοχές της Φωκίδας και της Βοιωτίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών...


Συνελήφθησαν, από χθες (03-07-2017) το πρωί έως και σήμερα (04-07-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Φωκίδας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών & ελέγχων , συνολικά πέντε (5) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, συνελήφθη χθες το πρωί στο Γαλαξίδι ένας 36χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6) δενδρύλλια κάνναβης, (32,2) γραμμάρια κάνναβης, σπόροι κάνναβης και μία ζυγαριά.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ένας 41χρονος, ένας 26χρονος και ένας 21χρονος, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και τρίματα φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Δήλεσι Βοιωτίας, ένας 32χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ η διενέργεια ελέγχων και ερευνών με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου