Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ !!! Ντροπή σου Ραχήλ Μακρή.



Το να συμφωνεί ή να διαφωνεί κανένας  με  την  πολιτική  του  Σταύρου  Θεοδωράκη είναι  άλλο θέμα και άλλο  να  τον  κατηγορεί επειδή επέλεξε.....
μια ιδιωτική κλινική για να χειρουργήσει τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε και τούτο γιατί αυτή διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για μια τόσο σοβαρή εγχείρηση από την πορεία της οποίας εξαρτάται η ίδια του η ζωή. Κι όμως, όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, αυτό ακριβώς επέλεξε να κάνει  η Ραχήλ Μακρή.

Δεν υποχρέωσε κανείς κανέναν να συμπαθήσει και να ψηφίσει τον Θεοδωράκη. Για  την  πορεία  του  στα  πολιτικά  πράγματα  κρίθηκε  και  κρίνεται και  είναι δικαίωμα  του  καθενός να  έχει  την  άποψή  του  και  να ασκεί  την  κριτική  του που  πολλές  φορές  μπορεί  να  είναι ήπια  ή   πολύ  σκληρή.

Πριν λοιπόν καλά καλά βγει το ιατρικό ανακοινωθέν για την έκβαση της σοβαρότατης επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο Θεοδωράκης, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα των ΑΝΕΛ, αποφάσισε πως αυτή η αρνητική συγκυρία είναι κατάλληλη για να χύσει μέσω του facebook δηλητήριο μίσους για έναν άνθρωπο που τυχαίνει να διαφωνεί πολιτικά μαζί της, γράφοντας επί λέξει:

"Μπα ο νεοφιλελέ ποταμάκιας δεν πηγαίνει στα νοσοκομεία μαζί με το πόπολο; Όχι ε; Βέβαια αφού δεν μπορεί μαζί με τους φτωχούς".
Καταπέλτης  ο Μάριος  Αραβαντινός,  στο "Κουτί της Πανδώρας ..

"Ο καρκίνος  Κα  Ραχήλ Μακρή,  δεν  έχει  χρώματα , δεν είναι πολιτική. Δεν μπορεί να γίνεται πεδίο ηλίθιων αντιπαραθέσεων. Ο καρκίνος είναι πόλεμος και ο Θεοδωράκης -είμαι βέβαιος- θα τον νικήσει.

Είμαι βέβαιος πως ο ίδιος ο Θεοδωράκης, δεν ήλπιζε στη συμπαράστασή της Ραχήλ Μακρή στη δύσκολη περιπέτειά του. Προσωπικά όμως θα περίμενα να σιωπήσει. Εκείνη και όσοι από τους ακολούθους της βρήκαν ευκαιρία να ανοίξουν τον βόθρο και ν’ αφήσουν τα λύματα του μίσους και της αηδίας να κατακλύσουν το διαδίκτυο. Ο Θεοδωράκης, εκτός από πολιτικός που η κάθε Μακρή μπορεί να απεχθάνεται, είναι άνθρωπος. Με οικογένεια, παιδιά, μια σύζυγο, φίλους και συνεργάτες που τον περιμένουν να επιστρέψει υγιής. Αλλά και μ’ έντιμους εχθρούς που τον θέλουν όρθιο για να μπορούν επί ίσοις όροις να συγκρούονται μαζί του.

Το να επιλέγεις όμως μια τέτοια στιγμή για να επιτεθείς, είναι ανήθικο, νοσηρό και χυδαίο. Αν δεν είσαι ικανός να κάνεις κάτι καλύτερο, αν δεν μπορείς να συμπαρασταθείς, τούτη την ώρα τουλάχιστον, σώπασε. Πάψε! Δείξε τον σεβασμό που πρέπει σ’ εκείνον που μάχεται με το θηρίο.

Νιώσε γαμώτο -για μια έστω φορά- ντροπή! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου