Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.... Μας την είπε ο Σόιμπλε, βγαίνοντας μας από αριστερά (βίντεο).



Πω πωωωω τι είπε ο  άνθρωπος! Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέδριο για την Ευρώπη αναφέρθηκε και στο ελληνικό ζήτημα.  Ενδεικτικά των τοποθετήσεων του κ.Σόιμπλε ήταν τα tweet του ανταποκριτή της ΕΡΤ Γιώργου Παππά, στα οποία αναφέρει ....

χαρακτηριστικά τα λόγια του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών. 
"Έγιναν βήματα προόδου, αλλά η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας φορτώνει το βάρος στους αδύνατους" και συμπλήρωσε "Ο Τσίπρας υποσχέθηκε να καταργήσει τα προνόμια για τους εφοπλιστές. Τίποτα όμως δεν έγινε ". 
Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg, ο Βόλφγκανγκ Σοιμπλε είχε δηλώσει "μην κατηγορείτε εμένα για τα δομικά προβλήματα στην Ελλάδα ".

Βρε τον Σόιμπλε που  μας  βγαίνει από αριστερά....
Άμ το άλλο που ακούγεται ... Αυτά  τα  λέει  όχι  ότι μας ψυχοπονάει με τόσα που τραβάμε  σαν λαός  ,  αλλά  κόβεται λένε για  να  πάρουν  μερίδιο  οι  Γερμανοί εφοπλιστές  από  τους Έλληνες συναδέλφους τους.  Να σας πώ ?  Και όμως , εδώ που έχουμε φτάσει , μπορεί να παίζει και αυτό.

Και επειδή όλα χρειάζονται δείτε τώρα και ένα δίλεπτο απόσπασμα από  μια παλιότερη  ξεκαρδιστική κοινή  συνέντευξη.... Σόιμπλε.... και  Βαρουφάκη.... επί του Ελληνικού ζητήματος.
Θα πεθάνετε -που λέει ο λόγος δηλαδή- στα  γέλια !




Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου