Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δήμος Δελφών
Γραφείο Τύπου

Άμφισσα, 1 Ιουνίου 2017

Στα τρία σχεδόν χρόνια της μέχρι σήμερα θητείας της οι σχέσεις της δημοτικής Αρχής με την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας χαρακτηρίζονται από διάθεση και κλίμα άριστης συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης της σημαντικής αποστολής και του δύσκολου έργου που έχουν να φέρουν σε πέρας και οι δύο σημαντικοί αυτοί θεσμοί για την πρόοδο και την ασφάλεια του τόπου και των κατοίκων του......
Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που ο Δήμος Δελφών το έχει αναγάγει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του και το έχει αποδείξει όχι λίγες φορές έως σήμερα πρωτοστατώντας σε κάθε κινητοποίηση που απειλούσε την αποψίλωση των δομών αστυνόμευσης στην περιοχή, πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σε στενή και αδιάλειπτη συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, τους αξιωματικούς, ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Ρούμελη και τον Υποδιευθυντή κ. Σταματέλο, και τους αστυνομικούς υπαλλήλους που την επανδρώνουν.

Τυχόν στιγμιαίες εντάσεις που ανθρώπινα προκύπτουν και που μπορεί να φάνηκαν προς στιγμή ότι αμφισβητούν αυτή τη στέρεη σχέση εμπιστοσύνης και συναντίληψης, και που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην αγωνία για τη στελέχωση των αστυνομικών δομών στην περιοχή μας, και σε καμία περίπτωση, πάντως, σε κακές προθέσεις ή οτιδήποτε άλλο, δεν είναι ικανές ούτε στο ελάχιστο να αμφισβητήσουν το πνεύμα αγαστής συνεργασίας που χαρακτηρίζει το Δήμο Δελφών και τη δημοτική Αρχή με την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας.

Ο Δήμαρχος Δελφών


Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου