Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ....."Φαίνεται ότι από την πολλή συγκίνηση ξέχασε το πολίτευμα του κράτους στο οποίο ζει και από το οποίο μισθοδοτείται ως ανώτατος δημόσιος λειτουργός..."

"Υπέρ των δούλων του Θεού Κωνσταντίνου και Αννης-Μαρίας των Βασιλέων και Παύλου του Βασιλόπαιδος. Μεγαλειότατε, Μεγαλειοτάτη, ευλαβέστατε Πρίγκηψ, πολύ συγκινημένοι είμαστε σήμερα για την προσευχήν αυτή και το προσκύνημα, και εύχομαι σε όλους μας να είναι εις αγαθόν".

Με τον αρχιερατικό μανδύα και το ευαγγέλιο στο χέρι, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υποδέχτηκε...
τον Κωνσταντίνο Γλίξμπουργκ στην... πύλη της εκκλησίας, όπου εκτίθεται το λείψανο της αγίας Ελένης, σε μια κανονική υποδοχή βασιλέως σύμφωνα με το εκκλησιαστικό τυπικό.


Ο αρχιεπίσκοπος δεήθηκε «υπέρ των δούλων του Θεού Κωνσταντίνου και Αννης-Μαρίας των Βασιλέων και Παύλου του Βασιλόπαιδος» και, μετά τη δέηση, απευθύνθηκε στην οικογένεια του Τέως ως εξής:
«Μεγαλειότατε, Μεγαλειοτάτη, ευλαβέστατε Πρίγκηψ, πολύ συγκινημένοι είμαστε σήμερα για την προσευχήν αυτή και το προσκύνημα, και εύχομαι σε όλους μας να είναι εις αγαθόν».
Φαίνεται ότι από την πολλή συγκίνηση ο αρχιεπίσκοπος ξέχασε το πολίτευμα του κράτους στο οποίο ζει και από το οποίο μισθοδοτείται ως ανώτατος δημόσιος λειτουργός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου