Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Σήμερα θα ανεβούν το φαράγγι του Καχάλα στην Άνω Τιθορέα οι Jodie Foster και η σύζυγός της Alexandra Hedison.


Το υπέροχο φαράγγι του επαρχιακού χωριού της Φθιώτιδας που βρίσκεται στους Δυτικούς πρόποδες του Παρνασσού, .....
θα επισκεφτούν σήμερα 13/5/2017 το πρωί οι δύο γυναίκες, στα πλαίσια της ορειβατικής τους περιήγησης στην Ελλάδα.
“Είναι μια εύκολη ορειβατική εκδρομή που είχαμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας από το 2014” δήλωσε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις και συμπλήρωσε λέγοντας “ανυπομονούμε για την Τιθορέα και οι δύο, για να δοκιμάσουμε τα διάσημα από ότι έχουμε ακούσει από Έλληνες φίλους μας τηγανόψωμα της περιοχής και την προβατίνα στα κάρβουνα. 

Η Alexandra που είναι υπέροχη στο barbeque δεν πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να τρώγεται.”
“Πιστεύω ότι θα μασιέται δύσκολα, αλλά θα είμαστε εκεί και για το υπέροχο τοπίο αλλά και για το ορνιθολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η περιοχή.”
Οι δύο γυναίκες και ο οδηγός τους αναμένονται να βρίσκονται για πρωίνό καφέ στην πλατεία του χωριού γύρω στις 07:00 το πρωί.


http://channel28news.com/2017/05/%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%87/


Σημείωση:
Το http://channel28news.com/, είναι ιστοσελίδα διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Μέσω της ιστοσελίδας channel28news.com, οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να δημιουργήσει μια ψεύτική είδηση και να τη διαμοιραστεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου