Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του   και το ερώτημα που υπέβαλλαν οι ΄΄ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ΄΄ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας,  για την κατάσταση  που επικρατούσε στον χώρο των σφαγείων στην Πολύδροσο,.....
με την ανεξέλεγκτη κατάσταση και την μετατροπή του χώρου σε ΄΄χωματερή΄΄
 (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ)

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν όλα τα αντικείμενα που είχαν σχηματίσει «βουνό» που εκτός από την περιβαλλοντική επιβάρυνση εγκυμονούσε και  κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Δεν ήταν μόνο ο καθαρισμός των σφαγείων.
Οι κάδοι που δεν μπορούσες να τους πλησιάσεις χωρίς μάσκα, πλύθηκαν .

Οι εργασίες στην Πολύδροσο είχαν και συνέχεια με κόψιμο κλαδιών, καθαρισμό δρόμων και άλλες εργασίες που ήταν απαραίτητες.

Παρά το όσα ΄΄σχολιανά΄΄ ακούστηκαν για τον διαχειριστή του ΄΄ΠολύδροσοςΠαρνασσού΄΄....... τα ξεπερνάμε και κρατάμε το αποτέλεσμα.

Ο Συντονισμός Προέδρου ΤΚ Πολυδρόσου, Αντιδημάρχου ΔΕ Παρνασού – Γραβιάς με την Αντιδήμαρχο  Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών, απέδωσε κάτι που δυστυχώς δεν υπήρχε πριν και αυτό είναι θετικό και ελπίζουμε να συνεχιστεί για το καλό των χωριών μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου