Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Πέντε λόγοι που η ζωή είναι καλύτερη παρέα με ένα σκύλο!

Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου»! Τα αγαπημένα μας τετράποδα, είναι η καλύτερη συντροφιά για τον άνθρωπο και δείτε παρακάτω τους λόγους.....
1. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε
1. They Help You Chill
Μελέτες δείχνουν ότι το να φροντίζεις έναν σκύλο και να παίζεις με αυτόν, μειώνει την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη και το κίνδυνο για παχυσαρκία! Ακόμα και μια μικρή αλληλεπίδραση με έναν σκύλο μπορεί να μειώσει το στρες και να σας αλλάξει τη διάθεση!
2. Θα νιώσετε κατανοητοί
2. You'll Feel More Understood
Τα άλογα και τα σκυλιά είναι τα μόνα ζώα που μπορούν να ανταποκριθούν σε γκριμάτσες του προσώπου. Έχοντας ένα σκύλο να σας «διαβάζει», αισθάνεστε λιγότερο μόνοι. Αυτό δεν παρέχει απλά μια στιγμιαία αποσυμπίεση, αλλά αποτελεί προληπτικό φάρμακο κατά των ψυχολογικών και σωματικών προβλημάτων!
3. Γίνεστε πιο ενεργοί (ακόμα και όταν δεν είστε μαζί με το σκυλί σας)
3. You're More Active (Even When They're Not Around)
Σίγουρα ένας ιδιοκτήτης σκύλου περπατάει αρκετά περισσότερο από κάποιον που δεν έχει. Μια έκθεση του Πανεπιστημίου του Michigan όμως αναφέρει ότι, αυτή η μικρή πρόσθετη άσκηση που κάνετε βγάζοντας το σκύλο σας βόλτα, μπορεί να σας ενθαρρύνει να συμμετέχετε σε περισσότερες δραστηριότητες, όπως τρέξιμο και ποδηλασία!
4. Θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι
4. You'll Be A Better Man
Η συναναστροφή με ένα σκύλο μπορεί να σας κάνει να εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας πιο εύκολα. Ειδικά για τους άντρες που τείνουν να είναι πιο εσωστρεφείς και αυστηροί με τον εαυτό τους, η συναναστροφή με έναν σκύλο μπορεί να μειώσει το άγχος και τις πιθανότητες για κατάθλιψη, ακόμα και για κατάχρηση ουσιών!
5. Μπορεί να σας σώσει τη ζωή
5. One Might Save Your Life
Δεν είναι λίγες οι ιστορίες που έχουμε ακούσει για σκύλους που έχουν σώσει ανθρώπινες ζωές. Όπως αυτή του Kelsey, ενός Golden Retriever, το οποίο έσωσε τη ζωή του αφεντικού του όταν αυτός έπεσε έξω από το σπίτι του και έσπασε το λαιμό του. Ο Kelsey με το τρίχωμα του τον κράτησε ζεστό όλο το βράδυ και γαβγίζοντας αδιάκοπα, ειδοποίησε για βοήθεια! Τα περισσότερα σκυλιά έχουν το ένστικτο για αφοσίωση και προστασία, αλλά μερικές από τις πιο προστατευτικές ράτσες είναι τα Mastiff, Doberman και Akita.
newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου