Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ - Εθνική συνεισφορά η προσφορά της Μητέρας στον τόπο.

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, είναι ημέρα αφιερωμένη στη μητρότητα και αποδίδουμε ελάχιστον φόρο τιμής στη γυναίκα που απλόχερα προσφέρει  την αγάπη της ,  στην ηρωίδα  της καθημερινότητας.
ΜΑΝΑ-ΜΗΤΕΡΑ-ΜΑΜΑ. .....
Τρεις λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα και αγάπη. Η σημαντικότερη παρουσία στη ζωή του ανθρώπου. Μια ύπαρξη γλυκιά και ανιδιοτελής. Παρούσα  όταν τη χρειαζόμαστε, πρόθυμη να μας ακούσει ,να μας  φροντίσει με ανοιχτή την αγκαλιά της.  Ένας ανυπέρβλητος δεσμός που υμνήθηκε όσο κανένας άλλος, πηγή έμπνευσης χιλιάδων καλλιτεχνών.
   Η Ημέρα της Μητέρας μας υπενθυμίζει στο διηνεκές , ειδικά στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο μας  τη σημασία της Οικογένειας και της Μητέρας, ως αναντικατάστατης αντηρίδας του οικογενειακού θεσμού.
Η Μητέρα διαδραματίζει κορυφαίο ρόλο τόσο για την συνοχή της Οικογένειας όσο και για την διαμόρφωση της προσωπικότητας των μελών της, πρωτίστως δε των παιδιών.
   Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο η Ημέρα της Μητέρας μας καλεί, επιπροσθέτως, να έχουμε πλήρη συνείδηση του ότι στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας, ως υπόδειγμα αγάπης και υπομονής, οφείλουμε  κατά μεγάλο μέρος, το ότι η σύγχρονη βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση δεν έχει οδηγήσει στη ρήξη του κοινωνικού μας ιστού. Η συνεισφορά της Μητέρας λοιπόν είναι, κυριολεκτικώς, εθνική.
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται δίπλα  στην ελληνική οικογένεια  και Τη στηρίζει. Τιμά τη Γυναίκα Μάνα, σέβεται τις αξίες και τις αρχές. Ιδιαίτερη αναφορά και μέριμνα επίσης για τις μανούλες  που τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν κάποιο «ιδιαίτερο» πρόβλημα και η Γιορτή της Μητέρας μέσα από τα μάτια τους κρύβει πολύ πιο βαθιά νοήματα , δε σταματούν να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

  Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης,  η στήριξη της οικογένειας είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Είναι το προσωπικό του στοίχημα!

ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου