Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2!

Εδώ που τα λέμε ... Ρουμελιώτικα!!

Μεγαλείο υπάρχει εκεί που υφίσταται η απλότητα, η καλοσύνη και η αλήθεια, ισχυρίζεται ο Λέον Τολστόι. Και πράγματι,  έτσι είναι!!!
Αισθανόμαστε άφατη τιμή για την πρόσκληση των συντελεστών της εκπομπής «Εδώ που τα λέμε» την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 το μεσημέρι στο studio της ΕΡΤ2......
Είμαστε περήφανοι ως Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας γιατί με απλότητα αναδείξαμε τα νάματα των ακένωτων παρακαταθηκών του τόπου μας όπως αποτυπώνονται στο τραγούδι και το χορό, γιατί απολαύσαμε την αβραμιαία φιλοξενία και καλοσύνη των παρουσιαστριών κας. Ράνιας Τσιτσιμπίκου και κας. Αθηνάς Καμπάκογλου, της αρχισυντάκτριας κας. Κλειούς Αρβανιτίδου και του συνόλου των συνετελεστών, γιατί δώσαμε από τα τρίσβαθα της καρδιάς μας με την ανεπανάληπτη και αριστοτεχνική διδασκαλία των πολύτιμων συνεργατών μας κ. Ανδρέα Ατζάμπου στο χορό και κ. Παναγιώτη Σδούκου στο τραγούδι μια  αλήθεια που βιώνουμε καθημερινά στο Σωματείο μας και δεν είναι άλλη από το «Είμαστε στο εμείς».
Με χορό και τραγούδι από ψυχής, τη συνεργασία με το Μουσικό Σεργιάνι και τους εκλεκτούς καλλιτέχνες κ. Ανδρέα Χατζηανδρέα στο κλαρίνο, κ. Σπύρο Κοντολούρη στο βιολί, κ. Δημήτρη Φυδανάκη στο λαούτο και κ. Θανάση Λάκκα στα κρουστά ταξιδέψαμε σε όλη τη Ρούμελη.
Σεμνυνόμαστε για τα μέλη όλων των Τμημάτων μας τα οποία στήριξαν την τηλεοπτική μας εμφάνιση. Τέλος χαιρετίζουμε επώνυμους και μη, συμπατριώτες μας απ’ όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία για τα επαινετικά τους λόγια. Ευχαριστούμε τα μέλη μας που ετοίμασαν τα εκπλητικά εδέσματα, τον κ. Τάκη Φούντα και το Αρχοντικό της Ευανθίας στην Κατριώτισσα Φωκίδας για τα κρασιά και την κα. Δήμητρα Κωστάκη για την πολύτιμη βοήθειά της.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμη πιο ψυχωμένα, ακόμη πιο Ρουμελιώτικα!!
Ρούμελη παντού, γιατί είμαστε και το ταξίδι και ο προορισμός! Σας θέλουμε κοντά μας!
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να είναι κοντά μας ας μη διστάσουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6979047801, ή στο Email: enosiroumeliotonionias@yahoo.gr ή f/c Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.
Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την εκπομπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου