Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Άρη, Λαμίας και ...ΕΠΣ Φωκίδας

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μετά τον αγώνα Καλλιθέα-Λαμία 0-1 και την επικράτηση των κυανολεύκων με πέναλτυ. Ο Άρης ανακάλυψε διαπλοκή επειδή ο παρατηρητής κατάγεται από την Φωκίδα..ιδιαίτερη πατρίδα του μεγαλομετόχου της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου..
 Διαβάστε την ανακοίνωση του Άρη που αναφέρεται σε διαπλοκή του Πανουργία Παπαϊωάννου και την απάντηση που δίνει ο γραμματέας της ΕΠΣ Φωκίδας Σάκης Παπαδόπουλος.
Ανακοίνωση ΠΑΕ Άρη
Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε από μερίδα των ΜΜΕ πως ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας, από την οποία, όλως τυχαίως (;;;), προέρχεται ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Καλλιθέα-Λαμία, κ. Φλωράκης. Έτσι, φυσικά, εξηγείται και γιατί ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, κ. Τσαμούρης, είναι... «κόσμημα», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λαμίας.
Τελικά, η διαπλοκή ζει και βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να πιστεύει ότι η ΚΕΔ αγνοούσε την παραπάνω... λεπτομέρεια. Ό,τι δηλαδή, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας, στην οποία ανήκει ο κ. Φλωράκης, ο μοναδικός Έλληνας που ΔΕΝ ΕΙΔΕ την αλλοίωση αποτελέσματος στο «Ελ Πάσο».
Σε διαφορετική περίπτωση, αν η ΚΕΔ το γνώριζε, τότε είναι συνυπεύθυνη στο «έγκλημα».
Επειδή, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πιστεύει ότι η ΚΕΔ δεν γνώριζε την παραπάνω... λεπτομέρεια, καλεί τα μέλη της Επιτροπής να διερευνήσουν την υπόθεση άμεσα και να πράξουν τα δέοντα. Διότι κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα...
Επίσης, ζητάμε από την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη, να ερευνήσουν την παραπάνω υπόθεση και να παρέμβουν.
Διότι θα το ξαναπούμε: Εξυγίανση ακούμε, αλλά εξυγίανση δεν βλέπουμε. Απεναντίας, βλέπουμε ύποπτα παιχνίδια υπό την ανοχή των θεσμικών οργάνων.
Και «η γυναίκα του Καίσαρα εκτός από το να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται κιόλας...»
Μετά -και- τις σημερινές αποκαλύψεις, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.
Είμαστε υποψιασμένοι για το τι «μαγειρεύουν» κάποιοι, καθώς οδεύουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος...
Κανένα θέμα... διαπλοκής του Πανουργιά Παπαϊωάννου δεν υπάρχει με την ΕΠΣ Φωκίδας. Αυτό τόνισε στο liganews.gr ο γραμματέας της Ένωσης, Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος εξήγησε πως ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας ενισχύσει την περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Η έδρα των επιχειρήσεων του Παπαϊωάννου βρίσκεται στη Γραβιά και τα τελευταία χρόνια ενισχύσει την ΕΠΣ Φωκίδας, όντας χορηγός του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο liganews.gr ο Σάκης Παπαδόπουλος:
«Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου βρίσκεται κοντά στην ΕΠΣ και στα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής εδώ και χρόνια. Επειδή τα γραφεία των επιχειρήσεών του βρίσκονται στη Γραβιά, βοηθά όλη την περιοχή, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και πολιτιστικούς συλλόγους. Η χορηγία του στην ΕΠΣ Φωκίδας δεν έχει κάτι το επιλήψιμο, με τα χρήματα να πηγαίνουν στα σωματεία και δεν υπάρχει καμία σύνδεση με τη διαιτησία.
Ο Κωνσταντίνος Φλωράκης, ο οποίος ήταν παρατηρητής στο παιχνίδι στο «Ελ Πάσο», είναι καθηγητής διαιτησίας και δεν μένει καν στην Φωκίδα. Δεν ξέρω πως κατάφεραν να μπλέξουν τα γεγονότα και να κάνουν λόγο για διαπλοκή. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι κύριος με τα όλα του, βοηθά την περιοχή και δεν εμπλέκεται σε περίεργες υποθέσεις. Οσο για την Ένωσή μας είναι πεντακάθαρη και ουδέποτε οι διαιτητές μας έχουν μπλεχτεί σε σκάνδαλα».
Η δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο liganews.gr με την οποία απαντά στα περί... διαπλοκής.
Εδώ και αρκετά χρόνια ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας στηρίζει οικονομικά την ΕΠΣ Φωκίδας και σωματεία της περιοχής, καθώς από εκεί κατάγεται. Μιλώντας στο liganews.gr, ο Παπαϊωάννου υπογράμμισε πως δεν είναι κακό να κάνει οι επίσημες χορηγίες, αλλά θα ήταν επιλήψιμο εάν δεν ήταν συνεπής ως παράγοντας ή αν έπαιζε στοίχημα με τις ομάδες του...
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Δεν το έχω κρυφό ότι βοηθάω τα σωματεία και της ΕΠΣ Φωκίδας, αλλά και γενικότερα την περιοχή από την οποία κατάγομαι. Εδώ και χρόνια κάνω επίσημες χορηγίες και δε νομίζω να είναι κακό και να έχω παραβεί κάποιον νόμο.
Κακό θα ήταν να έχω απλήρωτους τους ποδοσφαιριστές μας, να παίζω στοίχημα τις... ομάδες μου και άλλα πολλά που δε συνάδουν με το ευ αγωνίζεσθαι και τον αθλητισμό. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι».
tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου