Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!! Καλά...ο άνθρωπος είναι απίστευτος . Δείτε τι είπε για να δικαιολογήσει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και την αναμενόμενη περικοπή συντάξεων.



Καλύτερα στο κράτος οι συντάξεις παρά στον.. φραπέ του εγγονού!

Ορέστης Τσάρκος
Μία απίστευτη δήλωση έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ  Δημήτρης Καμμένος προκειμένου να δικαιολογήσει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και την αναμενόμενη περικοπή συντάξεων.
Μιλώντας στην τηλεόραση......


του ΣΚΑΪ, ο Δ. Καμμένος ισχυρίσθηκε ότι είναι καλύτερα να παίρνει το κράτος μέρος της σύνταξης, υπό την μορφή εργοδοτικής εισφοράς, αντί να το δίνει ο παππούς στον εγγονό, για να πιει φραπέ και να παίξει τάβλι!

Δήλωσε συγκεκριμένα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ:

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως, διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ».



2 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ), ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΣΑΛΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΗΡΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ. ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2015. ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2016. ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ε΄ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 17 ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ. ΞΕΨΥΧΩΝΤΑΣ ΦΩΝΑΖΕ:"ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΜΑΡΑ;;" ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ( Α ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) . ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΠΗΓΕ . ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΣΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ. ΠΗΓΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΦΗΚΟΥΛΗ . ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΗΣΕ ΒΑΡΙΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕ. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ! ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ... ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΦΩΝΑΞΕ. ΑΧ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΗΣΑΝΕ ΚΟΝΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ 320 ΔΙΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή