Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το τελευταίο οδόφραγμα


Αυτό -η αριστερή αποτυχία- είναι εκ των ων ουκ άνευ, όχι μόνο για να επανέλθουν στα πράγματα αλλά και για να μπορέσουν να επιβάλουν σαρωτικές νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, με πρόσχημα ότι παρέλαβαν καμένη γη. Με πιο απλά λόγια, να τελειώσουν τη δουλειά, για την οποία ξεκίνησαν όλα πριν από εφτά χρόνια......


Το σχεδόν επίσημο μέτωπο του Στουρνάρα με τη Ν.Δ., που έγινε φανερό μετά την τελευταία συνάντησή τους, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αυταπάτες. Πρόκειται για ένα μέτωπο εχθρικό στην κυβέρνηση και φιλικό στους ακραίους δανειστές. Με το κοινό του πρόγραμμα -να κλείσει γρήγορα και με όποιο κοινωνικό κόστος η αξιολόγηση- γίνεται ο εσωτερικός βραχίονας του εκβιασμού της πρώτης από τους δεύτερους. Τη στραγγαλίζει τραπεζικά, οικονομικά, πολιτικά, και την πιέζει να αφήσει τις... ιδεοληψίες και να υποκύψει σε μια συμφωνία που θα παρατείνει το καθεστώς της επιτροπείας, θα αφήνει ανοιχτό παράθυρο στην ύφεση, και θα διευκολύνει τους λαϊκιστές της άκρας Δεξιάς να παριστάνουν τους φίλους του λαού, καταγγέλλοντας την αριστερή αποτυχία.

Αυτό -η αριστερή αποτυχία- είναι εκ των ων ουκ άνευ, όχι μόνο για να επανέλθουν στα πράγματα αλλά και για να μπορέσουν να επιβάλουν σαρωτικές νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, με πρόσχημα ότι παρέλαβαν καμένη γη. Με πιο απλά λόγια, να τελειώσουν τη δουλειά, για την οποία ξεκίνησαν όλα πριν από εφτά χρόνια. Να βγάλουν από τη μέση το εμπόδιο της Αριστεράς και να μπορέσουν να παίξουν μπάλα μόνοι τους για τόσο διάστημα, όσο τους χρειάζεται να μας κάνουν πεδίο εφαρμογής των συνταγών του Φρίντμαν. Λίθος επί λίθου δεν θα μείνει, με τον ΣΥΡΙΖΑ εξουθενωμένο, τη λοιπή Αριστερά στον κόσμο της, την κοινωνία κουρασμένη από υποσχέσεις που δεν έγινε δυνατό να τηρηθούν. Γκρίζο μέτωπο, με στόχο ένα μαύρο καθεστώς, εν ολίγοις. Αυτός είναι ο στόχος τους.

Αν προσθέσουμε τη ΣΤΕγανοποιημένη διαπλοκή, την ολοκληρωτική προπαγάνδα, τα αγριεμένα μπροστά στην απειλή του εισαγγελέα λευκά κολάρα, την επιστράτευση των σημιτικών ζόμπι, τις μαφίες που ξεσαλώνουν στη Δικαιοσύνη και στα ψηλά του κράτους, γεννιέται εύλογα η υποψία ότι το μεταμοντέρνο πραξικόπημα μπαίνει στην τελευταία φάση. Γαία πυρί μιχθήτω με την αξιολόγηση, την ποσοτική χαλάρωση, το δάνειο. Ερείπια επιδιώκουν. Επί των ερειπίων θα ξαναπιάσουν το νήμα, που τους ξέφυγε το 2015. Γιατί ποτέ στόχος τους δεν ήταν τα επί μέρους σκληρά μέτρα. Στόχος τους ήταν -και παραμένει- η εξάλειψη των αντιστάσεων της κοινωνίας, για να χτιστεί στα συντρίμμια δικαιωμάτων και ελευθεριών ένα καθεστώς αγνού, αμόλυντου, ολοκληρωτικού, πινοσετικού καπιταλισμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με όλα του τα τραύματα, την απειρία, τις αντιφάσεις, τις υποχωρήσεις, είναι το τελευταίο οδόφραγμα. Αυτό εξηγεί το καταστροφικό μένος εναντίον του. Θα κάνουν ό, τι μπορούν για να τον βγάλουν οριστικά από τη μέση. Κι αν δεν καταλάβουμε την ανάγκη για αντίσταση όλων, σε όλα τα μέτωπα, σαν μια σφιχτοδεμένη ομάδα, καλή αντάμωση, ξέρετε πού...

18 σχόλια:

  1. Περασαν 2 ωρες και δεν εχει κανει κανενας κανενα σχολιο ακομα ? Αντε σιγα -σιγα.. Αντε σιγα - σιγα..Τι περιμενετε ?
    Αντε κανε την αρχη εσυ που διαμαρτυρεσαι για ολους και για ολα συνεχεια και τα γραφεις και ωραια ! Συμφωνεις με την αναρτηση ?
    Μας ταπωσαν παλι οι συριζαιοι κι εμεις καθομαστε με κλειστο το στομα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρ-Θανασάκη το αντιλαικό μέτωπο το έχει κάνει ο Τσίπρας, απ' τη μια μεριά με τη χαλιναγώγηση της Δικαιοσύνης [βλ. κυρία Θάνου],απ' την άλλη με τα ΜΜΕ [βλ. Καλογρίτσας] και εν τέλει με την επίθεση στα κατώτερα στρώματα, που ούτε οι Σαμαροβενιζέλοι είχαν αποτολμήσει.... Και αν θες να ξέρεις, δεν είναι αποτυχία της Αριστεράς αυτό που βιώνουμε, είναι αποτυχία της πολιτικής συμμορίας Τσίπρα, Παππά, Φλαμπουράρη, Τζανακόπουλου.....Εκτός κι αν μου αναφέρεις εσύ κυρ-Θανάση ονομαστικά έναν πραγματικό αριστερό στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ...

    Υ.Γ Φίλε κ. blogάρχα, ο Καρτερός δεν είναι και ότι καλύτερο αυτή την εποχή του ξεπεσμού του ΣΥΡΙΖΑ για αναδημοσιεύεις τις ...αγκιτάτσιές του....Ρώτα και τον ''Γ''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ Χ.Α.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

    Γ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ6 Απριλίου 2017 στις 8:57 μ.μ.

    Αλ. Τσίπρας: Η χώρα ανακτά τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της

    Η αξιολόγηση θα κλείσει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι και είναι πάρα πολύ κοντά. Τη δήλωση αυτή έκανε από τα Τέμπη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας ότι «η χώρα ανακτά τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της».

    Αποδείξαμε και αποδεικνύουμε ότι ακόμα και σε δύσκολες περιόδους η σοβαρή δουλειά, η επίγνωση της ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους πολίτες, στο δημόσιο συμφέρον μπορεί τελικά να φέρει θετικό και παραγωγικό αποτέλεσμα, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι).

    Σημείωσε ότι δυστυχώς αυτό δεν ήταν πάντα αυτονόητο για τη χώρα μας, τα χρόνια πριν την κρίση οι τεράστιες υπερβάσεις, η αδιαφάνεια, η ανυπαρξία γραμμών προστασίας του Δημοσίου δεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Και αυτό συνέβαινε, όπως πρόσθεσε, γιατί υπήρχε μια περίεργη αντίληψη για την αξιοποίηση των χρημάτων που εισέρρεαν από την ΕΕ.

    Ο πρωθυπουργός είπε ότι η ολοκλήρωση αυτού του έργου αποτελεί τον πιο ισχυρό συμβολισμό ότι η χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της και ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει.

    Είπε ότι τη στιγμή που η χώρα βγαίνει από μια περίοδο πολυετούς ύφεσης, είναι η ώρα να αναστοχαστεί το μέλλον, το μοντέλο της ανάπτυξης, το εθνικό σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης. Πρόσθεσε ότι αυτά είναι στενά συνδεδεμένα με τις στρεβλώσεις του παρελθόντος που αποτελούν τα αίτια της κρίσης και πως αν σχεδιαστούν με σύνεση θα αποτελέσουν τα εργαλεία για να βγούμε από την κρίση.

    Το πέρασμα των Τεμπών αντικαθίσταται από έναν σύντομο δρόμο που ανταποκρίνεται στις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Η παράδοση αυτού του δικού τμήματος ολοκληρώνει πλήρως τον οδικό άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης που οι εργασίες του ξεκίνησαν πριν από 70 χρόνια, επισήμανε ο πρωθυπουργός.

    Επισήμανε ότι στη συμφωνία ανάμεσα στο Δημόσιο και τον παραχωρησιούχο προβλέπεται η ελεύθερη πρόσβαση από τον σύγχρονο αυτό αυτοκινητόδρομο των ατόμων με ειδικές ανάγκες χωρίς καταβολής διοδίων καθ όλο το μήκος του, και τόνισε:

    Τα έργα αυτά ανήκουν σε έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη, στον ελληνικό λαό, στον οποίο σήμερα τα παραδίδουμε. Δεν διεκδικεί η κυβέρνηση την πατρότητα τους, αλλά το δίκιο ότι κατάφερε να ξεμπλέξει ένα κουβάρι εμπλοκών και δυσκολιών μέσα από δύσκολη διαπραγμάτευση.

    Σημείωσε επιπλέον ότι η κυβέρνηση απέκρουσε και τον κίνδυνο την απειλή της τελμάτωσης των μεγάλων έργων που θα είχε ως αποτέλεσμα να επιστραφούν συνολικά 8,5 δισ ευρώ, και να παρέμεναν ανολοκλήρωτα τα έργα.

    «Aποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση»

    «Έχουμε διανύσει πολύ δύσκολο δρόμο, είμαστε στα τελευταία μέτρα αυτού του δύσκολου δρόμου, αυτής της ανηφόρας. Δεν πρόκειται να κουραστούμε ούτε να κάνουμε πίσω στα τελευταία μέτρα της διαδρομής. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού, να μην αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας», υπογράμμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

    Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το κλείσιμο της δύσκολης αυτής συγκυρίας θα σηματοδοτηθεί κι από το επικείμενο κλείσιμο της αξιολόγησης, «το κλείσιμο της αξιολόγησης, που είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι, είναι πάρα πολύ κοντά». «Τα παιχνίδια των καθυστερήσεων τελειώνουν εδώ και μέσα στον Απρίλιο τελειώνουν και οι ατέρμονες συζητήσεις και καθυστερήσεις για τα αναγκαία μέτρα απομείωσης του ελληνικού χρέους», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα επιτέλους κατακτά μια συνολική συμφωνία που της ανοίγει τον δρόμο για την έξοδο από τα προγράμματα της οικονομικής επιτροπείας και παρά τις "Κασσάνδρες" ανακτά τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της, με τις δικές της δυνάμεις».

    Ο πρωθυπουργός είπε ότι αυτό είναι το μήνυμα που συμβολικά δίνεται σήμερα, ότι «ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και κανείς δεν θα καταφέρει στο τέλος να μας εμποδίσει».

    https://www.youtube.com/watch?v=hKdxuWJgJTU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η χώρα ανακτά τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της"........ "Είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση".......! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ! "η χώρα βγαίνει από μια περίοδο πολυετούς ύφεσης".... ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ! ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ! ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ... ΠΕΙΝΑΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ,ΝΙΩΘΩ ΣΚΛΑΒΟΣ,ΧΡΩΣΤΑΩ,ΕΧΩ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ. ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ (?) ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΜΟΝΟ ΑΦΡΙΣΕΣ! 3.42 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΝΟ? ΠΡΟΣΕΞΕ... ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ .. ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΠΝΙΕΣ. . ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΘΙΞΑΜΕ ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ?

    Γ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΜΕ ΚΑΙ ΓΩ... ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΓΧΟΣ ΛΕΕΙ...ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΓΩ,ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ... ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ (ΠΕΙΝΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ,ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΛΠ..); ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ.... ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ.... 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ,ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ..... ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΑ ΥΨΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΒΕΝΖΙΝΗ,ΤΙ ΝΑ ΔΩ.... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,50 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΛΙΤΡΟΥ! ΑΝΤΕ ΛΕΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.... ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΠΕΙΝΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΩ,ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ...... ΤΑ ΜΗΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,70 ΤΟ ΚΙΛΟ,Η ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΕΩ.... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΜ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΩ....! ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΑΤΜ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ..... ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο! Ε ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΕΩ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ... ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άν κτυπήσεις δυο τενεκέδες , ο ένας γεμάτος και ο άλλος άδειος , ποιός λες ότι θα κάνει μεγαλύτερο θόρυβο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΔΗ,ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Γ.Λ. το ΠΑΣΟΚ είναι όλο στις φυλακές σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Τσίπρα. Τί μου τσαμπουνάς τώρα για Φώφες κ.λ.π. Όσο αναφορά για τη Χρυσή Αυγή, κάθε μέρα δείχνουν ποιοί είναι και παίρνουν το δρόμο ένας ένας για τον Κορυδαλλό. Αυτά για την ώρα. Αν έχεις κάποια άλλη απορία εδώ είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ....ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΑΓΧΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ. ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.... ΑΡΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ.....! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΡΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά δεν πήραμε απάντηση ποιός τενεκές κάνει μεγαλύτερο θόρυβο αν τον χτυπήσεις , ο γεμάτος ή
    ο άδειος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΑΣ ΝΑΚΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΑΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΙ ΕΦΕΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΕΛΙΚΑ.... ΤΑ ΑΝΤΙΑΓΧΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΩΡΑ 1:00 ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.... ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ; ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ..... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ..... ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ( ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ, ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ - ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ- ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ).
    380 ΔΙΣ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ . ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΑ 380 ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΡΑΔΥΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) αφου φαγανε οπως λες ολοι αυτοι,γιατι ο τσιπρας που ειναι καλος δεν τους εβαλε φυλακη; 2) για να λες ολα αυτα που λες,τα οποια ειναι παρα πολυ σοβαρα,φανταζομαι εχεις στοιχεια και μιλας και για λεπτομερειες κι'ολας. πως ξερεις εσυ οτι καποιοι φαγανε τοσα χρηματα; ησουν εκει και τα ειδες; γιατι δεν καταθετεις τα στοιχεια που εχεις στην δικαιοσυνη; εκτος αν δεν εχεις καθολου στοιχεια και κανεις πολιτικη προπαγανδα.

      Διαγραφή
  16. ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗΚΩΘΗΚΑ Ο ΕΡΜΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ... ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ,4ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΙΔΟΝΗ.... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.... ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΕΩ... ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ.... ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ..... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ... ΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Κοσμάς ο Αιτωλός: Ο χαλασμός θα γίνει από έναν κασιδιάρη!

    Κι όμως πρόκειται για προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού από αυτές που προκαλούν έκπληξη και θαυμασμό.

    Προφανώς και ο Κοσμάς ο Αιτωλός δεν εννοούσε στην προφητεία 47 τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά κάποιον που έχει πρόβλημα τριχόπτωσης. Ωστόσο ο χαλασμός που έγινε στο στούντιο του Ant1 έφερε στο μυαλό πολλών την προφητεία του Αγίου!

    Προφητείες Κοσμά Αιτωλού:

    44. «Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα».

    46. «Η αιτία του γενικού πολέμου θά 'ρθει από τη Δαλματία. Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία και ύστερα η Τουρκία».

    «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασιδιάρη»

    Ν.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή