Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ !!!!! Περιτή δαπάνη το Άγιο Φώς κατά τον Μάκη Μπαλαούρα (βίντεο) που ......κράτησαν βέβαια στην Ανάσταση ο Πρωθυπουργός και μέλη της Κυβέρνησης (φωτό)!

Ορέστης Τσάρκος
Λίγο  πρίν  το  Πάσχα ο  βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ  Μάκης  Μπαλαούρας  έκανε  μια  ανέξοδη "επαναστατική"  δήλωση  για  το Άγιο Φώς .  Κύριε Μάκη, κύριε Μάκη,  δεν εξαντλείτε , λέμε εμείς,  εσύ  και  κάποιοι από τους  συντρόφους σου   καλύτερα  την  "επαναστατικότητά" σας......
στην αντιμετώπιση και λύση  των σοβαρών   κοινωνικών   και  οικονομικών  προβλημάτων  που βασανίζουν το λαό και τη χώρα και  να  αφήσετε  ήσυχη την θρησκευτική  πίστη των Ελλήνων ανεξάρτητα  αν  ιδεολογικά  συμφωνείτε  ή  δεν  συμφωνείτε  με  αυτή ?

Με την αιτιολογία λοιπόν ότι είναι κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου αλλά και ένα αρκετά δαπανηρό έθιμο,  ο  Κος  Μπαλαούρας δήλωσε  την  αντίδρασή  του για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα το βράδυ της Ανάστασης.

«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό κόστος»  
προκαλώντας το θρησκευτικό αίσθημα πολλών Χριστιανών λίγες μέρες πριν το Πάσχα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη θέση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπαλαούρας αρνήθηκε να απαντήσει. Τόνισε δε ότι δε γνωρίζει κάτι για την σχετική ανακοίνωση, που έχει αποστείλει στα κόμματα η Ένωση Άθεων.

Θα μου πείτε  βέβαια πως  αυτό  το "παγανιστικό φώς" που επέκρινε ο "επαναστάτης" Μάκης Μπαλαούρας  κράτησαν με λαμπάδα  στην  ανάσταση  πολλά στελέχη  της  Κυβέρνησης  ανά την  Ελλάδα με  πρώτο και καλύτερο τον  Πρωθυπουργό!





Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπαλαούρας έχει θέσει τη συγκεκριμένη άποψη.  Και το 2015, μαζί με άλλους  πέντε συναδέλφους  του  είχαν ήδη μιλήσει για "έθιμα" που απαντώνται μόνο σε θεοκρατικά κράτη και λογίζονται ως περιττές δαπάνες.
Δείτε  το  βίντεο  και  δοξάστε  και  εκείνον !!!


O.T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου