Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΜΙΑΣ - Πυραυλική επίθεση ΗΠΑ σε Συρία

EΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Η ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Η Επι­τρο­πή Ει­ρή­νης Λαμίας καταγγέλλει και καταδικάζει το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ ενάντια στο λαό της Συρίας, από αμερικανικά πυραυλοφόρα πλοία που πλέουν στην ανατολική Μεσόγειο, νότα της Κρήτης......
  Εκφράζει την ανησυχία της για τους κινδύνους που μεγαλώνουν μέσα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή.
Τα προσχήματα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, περί δήθεν «αντιμετώπισης της τρομοκρατίας» τα έχουν «πληρώσει» οι λαοί με το αίμα τους διαχρονικά, στο Ιράκ, στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική και αλλού.
Όσο κι αν το κρύβουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι προκάτοχοί της, η Ελλάδα συμετέχει ενεργά και ποικιλότροπα στη «μάχη κατά της τρομοκρατίας», επειδή η αστική της τάξη προσδοκά ισχυροποίηση των συμφερόντων της από τις «αναταράξεις» και «ανακατατάξεις» που προκύπτουν από την καινούρια μοιρασιά της λείας η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από τα ενεργειακά αποθέματα και τους ενεργειακούς δρόμους της περιοχής. 
Εκφράζουμε – ακόμα μια φορά – την αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο λαό της Συρίας και καλούμε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση το λαό της Φθιώτιδας, απέναντι στις καυτές εξελίξεις και την επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους .

Ø  Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας

Ø  Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο θάλασσα και τα Βαλκάνια.

1 σχόλιο:

  1. Αδέρφια συνέλθετε. Ι-Ι-Ιμπεριαλιστική επέμβαση. Όπως είναι γραμμένο θυμίζει τον Μπέρια τον δολοφόνο του Τρότσκυ.
    Όμορφος κόσμος κομμουνιστικός, κι αγγελικά πλασμένος.
    ΥΓ. Κάν'τε ένα άλμα στο χρόνο. Είμαστε στο 2017. Do you know??

    ΑπάντησηΔιαγραφή