Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Εγκληματική η μη συντήρηση του οδικού δικτύου από και προς τον ΕΠΤΑΛΟΦΟ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ

ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ  θα σώσει ζωές!!!!!

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα πρέπει να βρεθούν οι αρμόδιοι των τεχνικών υπηρεσιών Φωκίδας αλλά και άλλοι "αρμόδιοι" για την εγκατάλειψη του οδικού δικτύου από και προς τον ΕΠΤΑΛΟΦΟ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ .....

Πιο συγκεκριμένα , πέραν των υπολοίπων σοβαρών ελλείψεων στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, η μη ανανέωση των διαχωριστικών γραμμών στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο , εδώ και πολλά χρόνια , καθιστά αδύνατη και άκρως επικίνδυνη την οδήγηση κατά την διάρκεια όχι μόνο των χειμερινών περιόδων αλλά και των υπολοίπων εποχών γιατί το εν λόγω σημείο , έχει πολλές φορές κατά την διάρκεια του χρόνου , πυκνότατη ομίχλη.
Η διαγράμμιση λοιπόν , έχει εντελώς σβηστεί και ειδικά την εβδομάδα που διανύουμε , η ομίχλη που υπήρχε στο οδικό αυτό δίκτυο και ειδικότερα κατά την διάρκεια της νύχτας , καθιστούσε αδύνατη την οδήγηση.
Κάποιοι οδηγοί , δεν μπορούσαν να διακρίνουν ούτε τον γκρεμό αλλά δεν μπορούσαν και να σταματήσουν να οδηγούν γιατί τα αυτοκίνητα τους δεν ήταν ευδιάκριτα  ούτε σε απόσταση των 50 πόντων από την έντονη ομίχλη.

Η τροχαία Φωκίδας, θα έπρεπε να σταματήσει εντελώς την κυκλοφορία των οχημάτων.



Ακόμα και οι οδηγοί της περιοχής , αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα οδήγησης σε αυτό το σημείο , πόσο μάλιστα οι επισκέπτες της ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ.


 Ευελπιστούμε στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.


Πηγή: http://e-hani.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. O ΔΡΟΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ- ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΟΝΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΟΔΙΩΝ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΓΓΡΑΜΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που βρίσκεται το διαλαμβανόμενο σημείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε...Ποιός είσαι τέλος πάντων ? Ο Μπαμπινιώτης ? Έγραψες!!!
    Διαλαμβανόμενο σημείο ..Πω...πωωω..Καλέ έπαθα μόλις το διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή