Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Δήμητρας Μουλαρά «Το τσαντάκι της αλφαβήτας».


Τη Κυριακή 4 Απριλίου και στην αίθουσα της «Αρχαίας αγοράς» της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» στη Λαμία, έγινε η παρουσίαση του παιδικού μου βιβλίου «Το τσαντάκι της αλφαβήτας»....

Σε μια υπέροχη αίθουσα με παιδικές φωνούλες διαφόρων ηλικιών, είπαμε τα μαγικά μας, βάλαμε αρκετή νεραϊδόσκονη κι αδειάσαμε το τσαντάκι. Διαβάσαμε τις περιπέτειες και τις σκανταλιές από το κάθε γράμμα και στο τέλος πάλι μαγικά ξαναγεμίσαμε το τσαντάκι.

Τόσο οι μικροί όσο κι οι μεγάλοι απόλαυσαν αυτές τις μαγικές στιγμές. Πρέπει να συγχαρώ όλα τα παιδιά που ήταν εκεί για την άψογη συνεργασία τους κι εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να ταξιδεύουν στα νερά της γνώσης κόντρα στα κύματα και τις φουρτούνες που δημιουργούν οι καιροί μας.
Άλλωστε η γνώση είναι μαγεία, ταξίδι μα πάνω απ’όλα.. απόλαυση.
Τέλος θέλω να ευχαριστώ από καρδιάς μια φίλη που έκανα αυτές τις μέρες, με αφορμή τις παρουσιάσεις μας, τη Μήνα Μητροπούλου, για τις ατέλειωτες ώρες (πολλές φορές και μέσα στη νύχτα!!) που μιλήσαμε, που προβληματιστήκαμε και στο τέλος που γνωριστήκαμε. Να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της!
Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να είχαν πραγματοποιηθεί δίχως την ευγενική πρόσκληση του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων όπου στο τέλος η πρόεδρος κα Κική Νικοπούλου έγραψε το δικό της μήνυμα στο μαγικό μας τσαντάκι!!
Και βέβαια το Σύλλογο Γυναικών Πολυδρόσου «Εστία» που τόσα χρόνια είναι στο πλάι μου, με στηρίζει σε ότι κι αν κάνω και  με τίμησε με τη παρουσία του. Πραγματικά χρωστάω πολλά σ’αυτές τις γυναίκες!!
Δε θα μπορούσα να ξεχάσω και το φοβερό μας blogger που επανειλημμένα έχει δημοσιεύσει κείμενά μου και φυσικά βοήθησε στη ενημέρωση σχετικά με τη παρουσίαση του βιβλίου μου.
Ευχαριστώ πολύ

Δήμητρα (Μιμίκα)  Μουλαρά











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου