Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕ !!! Θέτουμε χρονικά όρια στους εαυτούς μας, μερικά με βάση την ημερομηνία και άλλα με την ηλικία.Αλλά αυτός....


......Ωστόσο όλοι έχουμε στόχους που θέλουμε να ολοκληρώσουμε. Αν δεν καταφέρουμε να τους πετύχουμε άμεσα, είτε τους εγκαταλείπουμε, είτε παρατείνουμε το χρονικό όριο. Όμως θα εκπλαγείτε με το  μοντέλο και ηθοποιό που στην  "απαγορευτική" για τους περισσότερους  ηλικία 
σήμερα των(δεν φαντάζεσθε!)  ......
80 ετών αποδεικνύει πως οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε ηλικία αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε ενάντια στις πιθανότητες. Μόλις πέρυσι ο Wang Deshun  πήρε μέρος στην εβδομάδα μόδας της Κίνας που έγινε στο Πεκίνο. 


Καθώς το κοινό έδειχνε να απολαμβάνει τα σχέδια αρκετά, εμφανίστηκε ο 79 ετών τότε άνδρας περπατώντας στην πασαρέλα με μακριά μαλλιά και έξω το στήθος. 


Στο βίντεο μιας συνέντευξης, ο Wang γελά με το πώς οι δημοσιογράφοι τον αποκάλεσαν «ολονύκτια επιτυχία» αφού τον είδαν στην πασαρέλα. Αντιθέτως, εκείνος εξηγεί πως εργαζόταν όλη του τη ζωή για αυτή τη στιγμή. 


Για να το κάνει αυτό, έκανε γυμναστική για 4 ώρες επί 3 χρόνια. Ήθελε να φτιάξει ένα σώμα που να μοιάζει με γλυπτό είπε στο Yangtze Evening Post.  Θα μαντεύατε ποτέ πως είναι 80 ετών; Γεννήθηκε στη βορειοανατολική Κίνα και αργότερα αφιέρωσε τη ζωή του στις τέχνες.


Ξεκίνησε ως ηθοποιός θεάτρου.  Τα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης τον περιέγραψαν ως «ένδοξο» και τον αποκάλεσαν «Άδωνη». Αφού εργάστηκε ως μίμος, αγωνίστηκε για να εξασφαλίσει παραδοσιακές δουλειές υποκριτικής. Τότε αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του αθόρυβη μορφή τέχνης που ονομάζεται «ζωντανό γλυπτό». Στα 50 του επισκεπτόταν το γυμναστήριο για περισσότερες από 4 ώρες ώστε να αποκτήσει την επιθυμητή του εμφάνιση. Το βίντεο με τον Wang στην πασαρέλα έχει λάβει εκατομμύρια προβολές. Ακόμη γυμνάζεται για 2 ώρες κάθε μέρα. 


Το City Weekend παρουσίασε τον Wang Deshun μαζί με την κόρη του, μια βραβευμένη DJ και σχεδιάστρια μόδας.  Ο άνδρας λέει τα δύο μυστικά για τη φυσική του κατάσταση. «Για να έχετε καλή υγεία και υγιές σώμα, πρέπει πρώτα να ασχοληθείτε με το πνεύμα σας και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.» είπε σε μια συνέντευξη.

Δείτε τα 2 βίντεο για να ακούσετε τον Wang να μοιράζεται περισσότερα για την απίθανη ιστορία της ζωής του.
ΚΟΥΣΚΟΥΣ






   ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου