Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβούλου της Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά Ελλάδα, Γιάννη Γιανναράκη

 Η θητεία του τρέχοντος Περιφερειακού Συμβουλίου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 και θα ολοκληρωθεί με βάση τον Καλλικράτη, τον Αύγουστο του 2019. Έτσι, τον Φεβρουάριο του 2017 .......
συμπληρώθηκαν 2,5 χρόνια θητείας, δηλαδή το πρώτο μισό της συνολικά 5ετούς θητείας του Συμβουλίου.
Η Περιφερειακή μας Παράταξη, εκπροσωπήθηκε στα 2,5 αυτά χρόνια από τον Βασίλη Ζούμπο, Πολιτικό Μηχανικό από τη Λαμία, που είχε τεθεί και επικεφαλής του εγχειρήματος στις περιφερειακές εκλογές του 2014. Ο Β. Ζούμπος παραιτήθηκε τον Μάρτιο από τη θέση του ως Περιφερειακός Σύμβουλος, ώστε να πραγματοποιηθεί εναλλαγή της εκπροσώπησης της Περιφερειακής μας Παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.
Η εναλλαγή εκπροσώπησης, όπως και η άμεση ανακλητότητα και η διαρκής λογοδοσία των εκπροσώπων της Περιφερειακής μας Παράταξης στη Γενική της Συνέλευση, είναι βασικά στοιχεία της πραγματικής Δημοκρατίας που αγωνίζεται να φέρει στον τόπο η Αντικαπιταλιστική Αριστερά.
Με την εναλλαγή εκπροσώπησης, η Περιφερειακή μας Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα, θέλει έμπρακτα να δείξει ότι οι αγωνιστές που συσπειρώνονται γύρω από την Περιφερειακή μας Παράταξη, δεν βρίσκονται σε αυτήν για να εκπληρώσουν προσωπικές φιλοδοξίες ή να ακολουθήσουν προσωπικές πολιτικές καριέρες και να μείνουν προσκολλημένοι σε καρέκλες και αξιώματα. Αγωνίζονται συλλογικά για την καλυτέρευση της ζωής της κοινωνικής πλειοψηφίας, για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν την εργατική τάξη και το λαό της Στερεάς Ελλάδας, αγωνίζονται για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Την εκπροσώπηση της Αριστερής Παρέμβασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα αναλάβει ο Γιάννης Γιανναράκης, κάτοικος Χαλκίδας, ο οποίος ορκίστηκε στο αξίωμά του τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017. Ο Γιάννης Γιανναράκης γεννήθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακό στη Φυσική Υλικών. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά και συνδικαλιστικά στο πανεπιστήμιο ως μέλος της Ε.Α.Α.Κ. και συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του 2006-2007 για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας. Εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα και είναι μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων Φαρμακευτικών Προϊόντων, Ιατροτεχνολογικών και Συναφών Επαγγελμάτων.
Η Περιφερειακή μας Παράταξη θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κινημάτων αντίστασης και των διεκδικήσεων των τοπικών κοινωνιών αλλά και των αγώνων ενάντια στα Μνημόνια, το κεφάλαιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακή Παράταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου