Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του ΔΙΑΓΟΡΑ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Π. Ταγκαλής: Αντί απάντησης-Εκείνοι που έμαθαν το μάθημα μισό

Αντί απάντησης
Εκείνοι που έμαθαν το μάθημα μισό
Δεν μας εκπλήσσει η απάντηση του Αντιδημάρχου Άμφισσας κ. Αριστείδη Αγγελόπουλου σε σχόλιο που ανάρτησα στο προσωπικό μου λογαριασμό στο F/B, .....
ούτε η υπερβολή που τη διακατέχει, αλλά ούτε και το ύφος της που ταιριάζει «γάντι» στα έργα και τις ημέρες της παρούσας Δημοτικής Αρχής και των συνεργατών της.
Μιας και ο κ. Αντιδήμαρχος μπήκε στον κόπο να αναφερθεί στο 2014 θα του γνωστοποιήσουμε, γιατί τότε δεν αναμειγνυόταν με τα κοινά και είναι λογικό να μην το γνωρίζει, ότι εκείνη η Δημοτική Αρχή δεν έκανε μόνο εκδηλώσεις και δεν παρουσίαζε μόνο «άρτον και θεάματα»! Εκείνη η Δημοτική Αρχή, την οποίας είχα την τιμή να είμαι μέλος προετοίμασε, ενέταξε και εκτελούσε έργα συνολικού προϋπολογισμού 49 εκ ευρώ! Υπενθυμίζουμε δε, ότι το 2012, το 2013 και το 2014 όλες οι Δημοτικές Ενότητες ήταν εργοτάξια και παρά την κακή οικονομική συγκυρία ο δήμος Δελφών είχε κρατήσει όρθια την τοπική οικονομία με τα εκατοντάδες μικρά, μεσαία και μεγάλα έργα που εκτέλεσε! Για να οδηγείται όμως κάποιος σε αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να μπορεί να κινηθεί πέρα από «φανφάρες» και ευκαιριακούς εντυπωσιασμούς.
Μέλη όμως εκείνης της Δημοτικής Αρχής ήταν και κάποιοι που συμμετέχουν στη σημερινή. Μόνο, που δυστυχώς για την περιοχή και τους κατοίκους της, το μάθημα το έμαθαν μισό!
Η χειρότερη μορφή λαϊκισμού είναι αυτή των πράξεων και η παρούσα Δημοτική Αρχή στον τομέα αυτό καταγράφει άριστες επιδόσεις! Περίτρανη απόδειξη τα «μεγάλα της λόγια» και τα «ανύπαρκτα έργα»
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους !
Παναγιώτης Ταγκαλής
Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ