Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Στο Λιδωρίκι Φωκίδας φιλοξενήθηκε σήμερα 2 Απριλίου η εκπομπή «Από τόπο σε τόπο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Μυλωνά η οποία προβάλλεται στο κανάλι της Βουλής.....

Η κεντρική πλατεία του χωρίου πλημμύρισε με κόσμο από όλα τα γύρω χωρία της Φωκίδας.
Επιπλέον 3 πούλμαν με άτομα που κατάγονται από την Δωρίδα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για χάρη της εκπομπής.
Χαρμόσυνο αυτό το γεγονός για τον τόπο μας καθώς μέσα από την εκπομπή «Από τόπο σε τόπο» θα προβληθούν οι ομορφίες και οι παραδόσεις του Δήμου μας.
Πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα καθώς η προβολή θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα πράγμα που μας τιμά ακόμα περισσότερο.
Να προσθέσουμε πως μοναδική και ξεχωριστή νότα έδωσαν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιδωρικίου, το χορευτικό τμήμα της Δωρικής Αδελφότητας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κονιάκου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλύφας και η Αδελφότητα Κονιακωτών Δωρίδος «ο Άγιος Γεώργιος» φορώντας βέβαια τις παραδοσιακές στολές του τόπου μας διασκεδάζοντας τον κόσμο με τα όμορφα χορευτικά τους.
Στην εκδήλώση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Γεώργιος Καπετζώνης ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε το κανάλι της Βουλής, τον οικοδεσπότη της εκπομπής Χρήστο Μυλωνά αλλά και όλους όσους συντέλεσαν για να πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα γυρίσματα.
doridalive.gr








ΠΗΓΗ: amfissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου