Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΣΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ «4η ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»

Στις 7 Μαΐου 2017 και για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο Γαλαξίδι, με την πρωτοβουλία της Τουριστικής Σχολής Γαλαξιδίου (ΙΕΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) θα πραγματοποιηθεί η 4η ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ,.....
κατ’εφαρμογή του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής, υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών. 
Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση για τον τόπο με 2.000 και πλέον επισκέπτες. Λαμβάνει χώρο στην παραλιακή ζώνη του κεντρικού λιμανιού του Γαλαξιδίου με τη συμμετοχή και προβολή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, επαγγελματιών και παραγωγών του νομού Φωκίδας κυρίως, μεγάλων εταιριών όπως ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε., ELECTROLUX HELLAS, ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, FIX HELLAS, μικρές ή μεγαλύτερες εταιρείες Ζυθοποιίας, εταιρείες τροφοδοσίας επαγγελματικών χώρων, κ.α. Αρωγοί στην μέχρι τώρα πορεία της εκδήλωσης είναι οι ΛΕΣΧΕΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ο κος Ηλίας Μαμαλάκης η κα Αργυρώ Μπαρμπαρήγου η κ. Ελένη Ψυχούλη η κ. Ντίνα Νικολάου και άλλοι καταξιωμένοι chefs. 
Γίνεται προβολή μέσα από ηλεκτρονικά μέσα, εφημερίδες, έντυπα και τηλεοπτικά κανάλια εθνικής και τοπικής εμβέλειας κ.α. Μερικές ακόμη παράλληλες εκδηλώσεις είναι: Καλλιτεχνικές γαστρονομικές δημιουργίες και διάθεση εδεσμάτων που παρασκευάζονται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από τους 120 μαθητές της Τουριστικής Σχολής. διάθεση κρασιού, μπύρας καθώς και άλλων τοπικών προϊόντων που διατίθενται και παράλληλα εκθέτονται από παραγωγούς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. παράλληλες εκδηλώσεις όπως διαλέξεις, χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο κ.ά. διαγωνισμός Μαγειρικής Ρουμελιώτικης κουζίνας με την συμμετοχή τοπικών συνταγών. 
Πρόθεσή μας είναι να προβούμε στην συγκέντρωση παραδοσιακών συνταγών της Ρουμελιώτικης κουζίνας , όπως αυτές έχουν διασωθεί από γενιά σε γενιά.
 Όλα τα διαγωνιζόμενα πιάτα θα φωτογραφηθούν προκειμένου μαζί με τις συνταγές και τα ονόματα των διαγωνιζόμενων να εκδοθούν σε βιβλίο, με την επιμέλεια του Δήμου Δελφών το οποίο θα παρουσιάζεται σε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, όπου ο Δήμος έχει παρουσία.
 Θα υπάρξουν 4 κατηγορίες διαγωνιζομένων παρασκευών: ΚΡΕΑΣ, ΨΑΡΙ, ΠΙΤΕΣ, ΓΛΥΚΑ και μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε κάτοικος του Δήμου Δελφών. Τα πιάτα πρέπει να είναι παραδοσιακά ή τουλάχιστον τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν να είναι καθαρά Ελληνικά προϊόντα και κατά προτίμηση από τον τόπο. (Για παράδειγμα θα πρέπει να αποφεύγονται κρέμες γάλακτος, τυρί ξένης προέλευσης, μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά που δεν είναι Ελληνικά.
 Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει την ημέρα του διαγωνισμού και μέχρι τις 11.30 πμ. θα πρέπει να φέρει την παρασκευή του στον χώρο του διαγωνισμού όπου και θα εκτεθεί. Η προσπάθεια βασίζεται στον εθελοντισμό, απαιτεί τεράστια υλικοτεχνική υποδομή και υποστηρίζεται από μη κερδοσκοπικούς φορείς όπως η Τουριστική Σχολή Γαλαξιδίου, ο Δήμος Δελφών, η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, οι τοπικοί σύλλογοι, Επαγγελματιών, Ξενοδόχων κ Τουριστικών καταλυμάτων, Πολιτιστικός και Γυναικών Γαλαξιδίου, Επαγγελματικό επιμελητήριο Φωκίδος και πλήθος εθελοντών. Ευελπιστούμε στην συμμετοχή και στην στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια τουριστικής προβολής του τόπου, προκειμένου εκτός από τις φυσικές ομορφιές του, να αναδείξουμε άλλη μία πτυχή της κουλτούρας μας που είναι η “φιλοξενία μας”, μέσα από τις εκδηλώσεις της 4ης Ρουμελιώτικης Κουζίνας. 
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα: Δημαρχείο Γαλαξιδίου 2265 3 51221 κα Λίνα Χαλδεάκη και ΙΕΚ Γαλαξιδίου 2265041997 κα Ελένη Κωστάκου. 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΤΣΟΝΑΚΑΣ

19 σχόλια:

  1. Να μία ευκαιρία για προβολή του χωριού μας.Ο σύλλογος γυναικών θα μπορούσε να συμμετέχει στην κατηγορία ΓΛΥΚΑ με το παραδοσιακό πετιμέζι ,το ρακοπετίμεζο και ένα γλυκό φτιαγμένο από πετιμέζι.
    Αυτές είναι οι ευκαιρίες για να δείξουμε ότι προχωράμε μπροστά .
    Σκεφτείτε το!

    Φίλη του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ εσυ καλά τα λές αλλά πας γυρεύοντας μου φαίνεται. Θες να τον σέρνουν στις αστυνομίες κάποιοι "επαγγελματίες" από τη Σουβάλα, όπως έκαναν τα Χριστούγεννα λόγω της Πασχαλινής αγοράς του Συλλόγου και να απειλούν κάποιες χτυπώντας έξω από τα σπίτια τους τα χέρια τους πάνω σε καπό αυτοκινήτων και αλαλλάζοντας "θα σας διαλύσουμε" ? Άσε καλύτερα αυτό το χωριό στη μιζέρια του. Τι θές και τα ανακατεύεις τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..19 Απριλίου 2017 στις 9:54 μ.μ.

    Διόρθωση σχολίου . Βλέπετε φταίει ο δαίμων και η δικαιολογημένη φόρτιση ενός Σουβαλιώτη....

    Όχι δηλαδή ότι τα Χριστούγεννα δεν άκουσε ο Σύλλογος Γυναικών τα σχολιανά του με αποτέλεσμα να μην κάνει τίποτα. Και το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι δεν έστησε στην πλατεία γιατί έκλεινε τη θέα κάποιων και εδέσματα δεν διέθεσε προκειμένου να αποφύγει τη γκρίνια αλλά και την λεκτική (πρός το παρόν ?) επιθετικότητα κάποιων "επαγγελματιών" που δυστυχώς είναι αρνητικοί σε κάθε εκδήλωση των Συλλόγων.

    ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    Μωρέ εσυ καλά τα λές αλλά πας γυρεύοντας μου φαίνεται. Θες να τον σέρνουν στις αστυνομίες κάποιοι "επαγγελματίες" από τη Σουβάλα, όπως έκαναν το Πάσχα λόγω της Πασχαλινής αγοράς του Συλλόγου και να απειλούν κάποιες χτυπώντας έξω από τα σπίτια τους τα χέρια τους πάνω σε καπό αυτοκινήτων και αλαλλάζοντας "θα σας διαλύσουμε" ? Άσε καλύτερα αυτό το χωριό στη μιζέρια του. Τι θές και τα ανακατεύεις τώρα...

    ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ....
    Τέλος θα σας δώσω και μια σημαντική λεπτομέρεια την οποία είπα να πάρει το ποτάμι αλλά το μετάνιωσα στη συνέχεια...
    Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κλήθηκε, απ' ότι πληροφορηθήκαμε, δυο φορές στην αστυνομία (και δεν καταλάβαμε ποτέ το γιατί) έπειτα από καταγγελίες επαγγελματιών της Σουβάλας. Ναι της Σουβάλας ....Καλά ακούσατε.

    Έρμη Ζβάλα, όμορφο χωριό αλλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ.


      1.ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΦΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΓΟΥΣΑΣ
      2.ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 2 ΒΡΥΣΩΝ
      3.ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΕΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
      4.ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ
      5.ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ
      6.ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΟΡΤΩΝ
      7.ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ,ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ
      8.ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
      9.ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
      10,ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
      11.ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΔΙΑΓΟΡΑ
      12.ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
      13.ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΕΤΙΜΕΖΙΟΥ
      14.ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ
      15.ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

      ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΑΜΕ.

      Διαγραφή
  4. ΣΟΥΒΑΛΑ ΧΩΡΙΟ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΕΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΣΑΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ......ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ. ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΚΑΝΕΣ!!!
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΜΗΧΑΝΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΟΥΝΑ ΚΑΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ.

    Ν.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε διαχειριστή τι είναι αυτά ? Συνέβησαν όλα αυτά τα πολυ σοβαρά και ντροπιαστικά , αν είναι έτσι , γεγονότα το Πάσχα και τα μαθαίνουμε από ανώνυμα σχόλια του καθενός που εν πάσει περιπτώσει μπορεί να γράφει και ότι θέλει? Γιατί δεν μας ενημέρωσες υπεύθυνα ? Κάντο τώρα σε παρακαλούμε έστω και καθυστερημένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλεπω να απανταει ,

      λες να χαλασε το παρεακι;;;;πανε οι καλες εποχες που ηταν ενα σωμα μια ψυχη

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ...) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ (ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ..ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ..) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ?
      ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΟΡΤΑΖΟΥΝ (ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ Η ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ..) ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΠΝΟΥ
      ΕΙΝ'ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ
      ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ
      ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΒΙΡΒΙΛΙΕΣ
      ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ
      ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ

      ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

      Διαγραφή
  6. Οι 'επαγγελματίες' το μόνο που ξέρουν να λένε είναι -είδες οι Δαδιώτες-? πόσο συνεργάζονται?Μόλις έρθει η ώρα να προσφέρουν για το κοινό καλό στρίβουν δια του αρραβώνος και δεν έχουν το μυαλό να σκεφτούν ότι η κάθε εκδήλωση που γίνεται στο χωριό βοηθάει και τους ίδιους ,τα δε χρήματα που υποτίθεται ότι χάνουν ξαναγυρίζουν πίσω με περισσότερο κόσμο στις γιορτές ,έργα,προσφορές και βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, από τους Συλλόγους .Όταν κάποτε ξυπνήσουν και το χωριό δεν έχει κανένα Σύλλογο πάλι θα διαμαρτύρονται λέγοντας -είδες οι Δαδιώτες έχουν Συλλόγους και κάνουν εκδηλώσεις-.
    Άτιμη μιζέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ?

    http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2017/04/blog-post_759.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε βρε αρχισαν τα οργανα .....Τελικα στο χωριο μας εχουμε μονο αχαριστους μονο Αντιδημαρχους που δεν κανουν τιποτα αλλα απο παπαρολογους καλα τα παμε.Τι θα καναμε χωρις αυτους τους μορφωμενους που ηρθαν στο χωριο για να μας επιμορφωσουν να μας μαθουν απο καθαριοτητα ,αγαπη,καλοσυνη,αλληλεγγυη κτλπ

    υ.γ Γιναμε χειροτεροι........



    ε


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ,ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ,ΤΑΞΗΣ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ,ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ,ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ
    β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως ξέρεις 3.39 ..ο τενεκές πότε κάνει μεγαλύτερο θόρυβο , όταν ειναι άδειος ή όταν είναι γεμάτος?
    Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παλι τα ιδια γραφεις; δεν εχεις βαρεθει; εγω παντως και οχι μονο,συμφωνω κατα καποιο τροπο με τον 3.39! Έτσι εγκυκλοπαιδικά το λεω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαλλον ο 6.οο δεν εκανε σωστα την ερωτηση. Αλλιως δεν εξηγειται.. Εκτος και αν 3.39 εισαι λιγακι χοντροκεφαλος και δεν το καταλαβες....
    Λοιπον ρωταω εγω πιο απλα και αν μπορεις απαντας αλλιως ψαξτο και τα λεμε.
    Ο γανωμενος τενεκες κανει μεγαλυτερο θορυβο αν τον χτυπας η ο ξεγανωτος?
    Αντε καλημερα και χρονια πολλα σημερα που γιορταζετε. Εγκυκλοπαιδικα , κλεινετε 50 χρονια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε 3.39 γιατι σε λεει χοντροκεφαλο ο 9.01; γιατι βγαζει τοσο μισος απεναντι σου; τι τρομερο του εκανες και τον πειραξε; τι 50 χρονια ειναι αυτα που λεει ο τυπος ρε; Εγκυκλοπαιδικα.... κανει κρα ποιος ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν νομίζω μετά από τα σχόλια αυτής της αναρτήσεις απο ανώνυμους που δεν έχουν το θάρρος να μιλούν επώνυμα πρέπει να πω δημόσια κάποια πράγματα γιατι το θέμα το παρατραβήξαν και του δώσαν μεγαλύτερη έκταση από οση θα έπρεπε!!!Να σας πω δημόσια πως ολα άρχισαν οταν με πλησίασε κάποια κυρία του συλλόγου γυναικών και μου ζήτησε να ψήσουμε κάποια τσουρέκια για χάρη του συλλόγου για το καθιερωμένο μπαζαρ παραμονές του Πάσχα εγώ της αρνηθικα και της είπα την γνώμη μου οτι δεν βρίσκω σωστή αυτή την κίνηση του συλλόγου να βγάζει αυτές τις μερες πάγκο στην πλατεία του χωριού με πράγματα τα οποία πάνε κόντρα στους επαγγελματίες του χωριού και να βρουν αλλο χρόνο ίσως και να είναι καλύτερα να μην κάνει ο σύλλογος αυτου του τύπου εκδηλώσεις που ενοχλούν πολλούς επαγγελματίες και που μου εξέφρασαν προσωπικά τιν δυσαρέσκεια απέναντι σε αυτου του ειδους μπαζάρ αυτο ήταν όλο!!! Ολοι εμεις οι επαγγελματίες αυτές τις μερες περιμένουμε να δουλέψουμε μετά από ένα δύσκολο χειμώνα που πέρασαμε όλοι!!! Αυτο εξέφρασα στην κυρία του συλλόγου μονο!!! Μετά από λίγες μερες ενημερωθικα οτι στάλθηκε ένα Μυνημα-πρόσκληση σε διάφορους συγχωριανούς μου όπου πέρα από την πρόσσκληση του μπαζάρ γινόταν μια αναφορά στο οτι το αρτοποιείο μου μαζι με το αρτοποιείο του άλλου συναδέλφου δεν θέλουν να ψήσουν τα τσουρέκια των κύριων του συλλόγου!!!Αυτο λοιπόν είναι δικαίωμα με το ποιον εγώ κρίνω σωστό να συνεργαστώ και η αναφορά στο όνομα μου στο μυνημα αυτο αποτελεί συκοφαντική διαφήμισης για το μαγαζί μου μετά από σαράντα χρόνια λειτουργίας!!! Έτσι λοιπόν μίλησα με την κυρία πρόεδρο του συλλόγου και ζήτησα να μου πει το λόγο που έστειλε αυτα τα μήνυμα δεν ενδιαφέρει κανένα το που έψησαν η κύριες τα τσουρέκια τους!!! Και η κυρία πρόεδρος με αποκάλεσε σκοταδιστρια και στενό μυαλό!!! Εγω μετά έπρεπε να πράξω οπως έπραξα!!!Περα τις παρατήρησεις που εγινε στην κυρία πρόεδρο για να σταματήσει εδώ το θέμα για την συκοφαντική διαφήμισης που δέχτηκα δεν ηθελα να δώσω καμία συνεχεια για ευνοητους λόγου στο θέμα!!!Αυτα λοιπόν έγιναν τιποτα παραπάνω αυτή ήταν η γνώμη μου σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος σε μια άκρως δημοκρατική χώρα!!! Για να πάρει τέλος αυτή η ιστορία εγώ ουτε σε κανενα είπα να μη στηρίξει το σύλλογο ουτε συκοφαντία εκανα με Μυνημα τα!!! Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ . ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...

    Ο ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή