Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Βόμβα Κούλογλου: Πίσω από την “εμπλοκή” με το ΔΝΤ, κρύβονται συμφέροντα που θέλουν την ΔΕΗ! The FAQ: Δύο ραντεβού με Έλληνα επιχειρηματία από το χώρο της ενέργειας στην Αθήνα !

The FAQ: Δύο ραντεβού με Έλληνα επιχειρηματία από το χώρο της ενέργειας στην Αθήνα !
«Αυτοί οι τύποι είναι αδίστακτοι, είναι οικονομικοί δολοφόνοι......
Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας κι άλλες αξιολογήσεις. Στις επόμενες θα μας ζητούν να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά;»
Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε σήμερα μιλώντας στον ρ/σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ Κούλογλου.  Εκτίμησε πως πίσω από όλα αυτά, ( κόψιμο συντάξεων, κατάργηση εργασιακών) που ζητάνε ΔΝΤ και όσοι κρύβονται από πίσω ( Σόιμπλε-Νταισελμπλουμ) κρύβονται οι ιδιωτικοποιήσεις και συγκεκριμένα η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του the faq, στο περιθώριο της διαπραγματευσης στην Αθήνα, την προηγούμενη περίοδο, υπήρξαν δύο (2) ραντεβού, μέλους της αντιπροσωπίας του ΔΝΤ με συγκεκριμένο Έλληνα επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας ( εκτός των άλλων ). Μαλιστα οι ιδια πηγή, αποκάλυψε ότι το ένα ραντεβού έγινε σε σουίτα του Χίλτον, ενω εξελίσσονταν οι διαπραγματεύσεις … Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φαίρεται να έχει πολύ καλές επαφές και με επιχειρηματικούς κύκλους στο Βερολίνο, ενώ το όνομά του εχει εμπλακεί και σε επενδυτικά σχήματα που εχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ιδιωτικοποιήσεις και την περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου