Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), .....
σημαντική επιδείνωση του καιρού προβλέπεται τις επόμενες ήμερες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Α] Αύριο Τρίτη (07/03/2017) από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος και από τις βραδινές ώρες η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες περιοχές.
Β] Την Τετάρτη (08/03/2017) οι περισσότερες περιοχές της χώρας, βαθμιαία όμως τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Γ] Την Πέμπτη (09/03/2017) τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη, η Κεντρική Μακεδονία, η Ανατολική Θεσσαλία και πρόσκαιρα η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η Ανατολική και Νότια Πελοπόννησος.
Τα φαινόμενα βαθμιαία την Παρασκευή (10/03/2017) θα εξασθενήσουν.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση emy.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου