Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο Πάπας Φραγκίσκος ευχαρίστησε τον Α. Τσίπρα για όσα έχει κάνει για τους κοινωνικά αδύναμους και τους φτωχούς

Ο Πάπας, στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει ο ίδιος και η κυβέρνηση για την κοινωνική δικαιοσύνη .....

Για όλα όσα έχει κάνει για τους κοινωνικά αδύναμους και τους φτωχούς ευχαρίστησε ο Πάπας Φραγκίσκος τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντηση που είχαν απόψε στο Βατικανό.
Ο Πάπας, στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει ο ίδιος και η κυβέρνηση για την κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ τον ευχαρίστησε για όσα έχει κάνει για τους κοινωνικά αδύναμους και τους φτωχούς, για τον αγώνα που δίνει για την κοινωνική δικαιοσύνη αλλά και για την στάση της Ελλάδας στο προσφυγικό ζήτημα.
Ο Πάπας Φραγκίσκος δέχτηκε απόψε στην έδρα της Καθολικής Εκκλησίας όλους του ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ που βρίσκονται για την αυριανή σύνοδο για τα 60 χρόνια από τη Διακήρυξη της Ρώμης και είχε με όλους σύντομες συναντήσεις και συνομιλίες.

5 σχόλια:

  1. Αυτό είναι αλήθεια ή τρολάρισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δεν σε γελούν τα μάτια σου, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Προχτές που πήγε στα Ιεροσόλυμα ο Αλέξης, ασπάστηκε τον Χριστιανισμό και αφού βαπτίστηκε στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, του συγχωρέθηκαν όλες οι αμαρτίες και αυτοανακηρύχτηκε όσιος. Το Βατικανό θα καθιερώσει και εορτή προς τιμήν του : ΟΣΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣΧΊΣΤΟΥ.
      Θα εορτάζεται κάθε 1η Απριλίου εκάστου έτους.

      Διαγραφή
  2. Ρε άπιστε Θωμά που ενώ αμόλισες την παπαριά σου 5.37 και δεν σου απάντησε κανένας , ξαναχώθηκες στις 6.32 και άντε πάλι απ' την αρχή. Πάρε νάχεις λοιπόν και ... μούγκα στη στρούγκα.
    Καταδικό σας καραδεξιό μπλόγκ το έγραψε . Διάβασε λοιπόν να ξεστραβωθείς . Να δείς και τις φωτό με τον Πρωθυπουργό μας που λάμπει μπάς και ξεστραβωθείς...

    iefimerida.gr/news/327156/o-papas-fragkiskos-eyharistise-ton-tsipra-gia-osa-kanei-gia-toys-ftohoys-eikones

    Τέλος. Αρκετά ασχοληθήκαμε μ' εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ 9.01 διάβασε την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να δεις τί λέει για τον δικό σου ''αριστερό'' Τσίπρα, ενώ σε πληροφορώ ότι δεν έχω καμία σχέση με τον 6.32....

    ο ...5.37

    Υ.Γ. Η ανακοίνωση που σου αναφέρω, έγινε για την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμαλιάδα, όπου πλασαρίστηκε και αυτοαναγορεύτηκε ως συνεχιστής του Μπελογιάννη!!!!!!!!!!! Ήμαρτον Κύριε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ..... ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή