Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ:Δεν υπάρχει ανταπόκριση του επιβατικού κοινού στο πιλοτικό δρομολόγιο «Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα»


Με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη συναντήθηκαν, στα γραφεία του οργανισμού, οι Δήμαρχοι Λεβαδέων, Θηβαίων, Αλιάρτου – Θεσπιέων, Τανάγρας , Αμφίκλειας – Ελάτειας  και εκπρόσωπος του Δήμου Ορχομενού,.....
με βασικό θέμα την ενίσχυση του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποστηρίζει δεν υπάρχει ανταπόκριση του επιβατικού κοινού στο πιλοτικό δρομολόγιο «Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα» που ξεκίνησε στις 20 Φεβρουαρίου.
Διοίκηση της εταιρίας  και δήμαρχοι συζήτησαν τρόπους  στήριξης και ανάδειξης του δρομολογίου καθώς και τις προτάσεις που θα καταστήσουν το δρομολόγιο λειτουργικό και βιώσιμο.
Συμφώνησαν δε να συναντηθούν εκ νέου πριν το Πάσχα για την οριστικοποίηση των προτάσεων.
siriosfm

2 σχόλια:

  1. Ας κοιταξουν τις ωρες δρομολογιων ειναι παρα πολυ πρωι στις 4.30 απο αθηνα και 6.30 απο τιθορεα αν επιλεξουν διαφορετικες ωρες πιστευω οτι η ανταποκριση θα ειναι μεγαλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΛΗΝ ΚΗΦΙΣΣΟ-ΕΛΑΤΕΙΟ-ΧΩΡΙΤΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ, ΓΡΑΒΙΑΣ ΚΛΠ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ?? ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ-ΑΘΗΝΑ ΦΟΥΛΑΡΕ ΣΕ Σ.Σ.ΜΠΡΑΛΟΥ,ΛΙΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ{ΑΠΟ ΤΙΘΟΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ?}.
    ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ????
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή