Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η 3η ΓΙΟΡΤΗ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Η πρόσκληση και το πρόγραμμα της 3ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ....








2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΘΙΩΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ?26 Μαρτίου 2017 στις 10:25 π.μ.

    Καλά...Δεν βρέθηκε κανένας εκεί να τους πεί ότι τρείς εκδηλώσεις μέσα σε δύο ημέρες για τρείς Σουβαλιώτες , οι δύο μάλιστα την ίδια ημέρα 2/4(Δήμητρα Μουλαρά -πρωί και Μήνα Μητροπούλου -απόγευμα) δεν ΄γίνονται . Δηλαδή αυτοί που θα ρθούν από την Πολύδροσο για την εκδήλωση στις 1/4 του βιβλίου "Η φιλία Μαρρέ- Βρετάκου" του Δημήτρη Φαφούτη θα έρθουν και την επόμενη ημέρα 2/4 το πρωί στη Λαμία και θα κάτσουν εκεί μέχρι το βράδυ?
    Η Πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών , έχει κάτι να πεί γι' αυτό ? Με τι κριτήρια πάρθηκε αυτή η απόφαση? Γιατί φαίνεται ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν έτσι για ....ξεμπέρδεμα μια κι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασιλική Νικοπούλου27 Μαρτίου 2017 στις 9:30 π.μ.

    Σωστή η παρατήρησή σας αγαπητέ φίλε, αλλά ο συντονισμός και ο προγραμματισμός τόσων εκδηλώσεων δεν είναι εύκολη υπόθεση, σας βεβαιώ και γίνεται πάντα με το σκεπτικό, ότι τα μέλη μας που κατοικούν στη Λαμία μπορούν να παρουσιαστούν καθημερινές, ενώ τα μέλη μας που διαμένουν σε μακρινά μέρη οι καθημερινές δεν τους βολεύουν. Τα νέα μέλη του Ομίλου Δήμητρα Μουλαρά και Μήνα Μητροπούλου μπήκαν την ίδια μέρα, Κυριακή 2/4/2017 πρωί και βράδυ, ακριβώς για την ευκολία των κατοίκων της Σουβάλας. Η Δ. Μουλαρά παρουσιάζει παιδικό βιβλίο και τα παιδιά δεν παρακολουθούν απόγευμα, μόνο πρωί, ενώ η Μήνα Μητροπούλου έχει άλλο κοινό, αφού παρουσιάζει ποιητική συλλογή και είναι το απόγευμα. Η παρουσίαση του ιδρυτικού μέλους μας Δημήτρη Φαφούτη προγραμματίστηκε 1/4/2017, γιατί ο Δημήτρης Φαφούτης έχει υποχρεώσεις και παρουσιάσεις σε διάφορες πόλεις, ενώ το μέλος μας ο καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Βασίλης Αναγνωστόιπουλος μπορούσε λόγω υποχρεώσεών του ΜΟΝΟ 8/4/2017, δηλαδή ο επόμενο Σάββατο από την παρουσίαση του Φαφούτη. Δυστυχώς για το σχόλιο σου αγαπητέ φίλε μου και επισκέπτη, όπως φαίνεται της Γιορτής μας, οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν με μεγάλη επιμέλεια και "γερό στομάχι" και όχι ...για "ξεμπέρδεμα μια κι έξω" όπως ισχυρίζεσαι. Όσον αφορά για τους επισκέπτες της Σουβάλας, τους αγαπάμε πολύ. Ας έρθουν και θα τους φιλοξενήσουμε με την καρδιά μας...
    Υ.Γ. Στην 4η ΓΙΟΡΤΗ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ τηλεφώνησέ μας για βοήθεια στον προγραμματισμό. Είστε ευπρόσδεκτος/η...
    Με εκτίμηση
    Βασιλική Νικοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή